Jump to content
MSFN is made available via donations, subscriptions and advertising revenue. The use of ad-blocking software hurts the site. Please disable ad-blocking software or set an exception for MSFN. ×

deathwarder

Member
  • Posts

    204
  • Joined

  • Last visited

  • Donations

    $0.00 

Posts posted by deathwarder

  1. It was my brother's old laptop. I tried turning it on this morning, but it wouldn't boot. I suspect a motherboard problem(one green light came on for a few seconds then went off, no fans or anything). I am hoping to get it working as a headless ubuntu client, but i'm not sure how to get it booting again.

  2. the older laptop is an inspiron 1100

    the new laptop is an e1705

    the graphics card on the old laptop is a CGE ls-1451(not sure if this is the model number)

    the graphics card on the new laptop is an nvidia 7800go

    I read the last two links, but they don't make cards anymore that would fit out of the box in this laptop

    I'm not too sure what the 1st link is about

    Thanks for all the help.

  3. I have a dell laptop(e1705) with a semi-dead gfx card(works for a few minutes then dies). I have confirmed that it really is a hardware issue. I also have an old dell laptop with a gfx card that looks like it would fit into the same motherboard connection. The card has written on it "Daughter video card" written on it. Would it be possible to use this on the newer laptop? I think the old laptop was supposed to have been using integrated, and I'm not sure what is meant by a daughter graphics card. I did some google searches but didn't find anything. Any help is much appreciated.

  4. In my current configuration I have 3 hard drives, one, a 20gig ide, will soon be removed from my system, and can be ignored. My other two drives are a 120gig ide, and a 500gig sata. My problem is that I was once running vista on the 120gig, I then installed it on the 500gig, without formatting. Now, I have removed all of my data from the 120gig, and I want to remove it from my system, but all of the boot files are on it, and not the sata drive. How can I make it so that I don't need my ide drive?

  5. Im setting up a new system for the new hdtv. I didn't like the quality I got when streaming from a computer to my xbox 360, so I decided to connect my laptop to the tv through a vga connection and play videos like that. So I can't play my videos(xvid) in mce. I need a plugin that uses vlc to play my videos.

  6. I installed a second hdd on my other ide channel, its from an old dell computer. A dimension 2100. I have tried every jumper setting listed on the hdd, and even the original setting, no jumpers. It wont show up in the computer. Its not dead, because it worked on the dell. Its a 20gig maxtor. The power is plugged in, and Ive tried out other matrox connectors, but if it is powered its not showing up.


×
×
  • Create New...