Jump to content

sedd_18

Member
  • Posts

    35
  • Joined

  • Last visited

  • Donations

    $0.00 
  • Country

    United States

About sedd_18

sedd_18's Achievements

0

Reputation

  1. Me and some buddies of mine are trying to set up a database that we can all access securely from our homes. We are looking to have a server of some kind and have the ability for all of us to access it from various parts of the country. We have a server built already and are just looking for the software that we would need to be able to all connect to it and keep it secure. From my limited understanding we need Windows Server, possibly SQL server and some form of hardware/software to help keep it secure. Do we also need to have the server on a stic IP to be able to accomplish this? Is there anything else that we should be looking at? Thanks for you time and assistance.
  2. OK so I I tried searching the forums for this and maybe I just wasn't using the right key words. I am looking for a way to add specific websites to a blocked list the way that the domain block list does. I have tried editing one of the entries in the domain block list to have the name of a specific site but I can still access the site, is there a way to do this with a .reg file? thanks for your time
  3. I was trying to install visual styles using the hacked UxTheme.dll file with no luck, the visual styles weren't showing up on my display properties options. So I reverted the file and thought I would give XPize a shot. It installed fine and all the visual styles show up but when I try to change them I get this error message: The Visual Styles could not be loaded because the file failed to load I click ok on that box and then if I click ok on the display properties box it gives me this error: Run a DLL as an App has encountered a problem and needs to close. We are sorry for the inconvenience. I tried restoring my system back to a know good setup using the system tools but no luck. Any ideas on what could be causing this problem? Thanks for your time.
  4. My brother is a big gamer and he wants to upgrade his PC to be able to play the new version of Americas Army. Here is the link to the sys req for that game: http://www.americasarmy.com/support/faq_win.php?p=1&t=4 He is currently running an AMD Althlon64 X2 1.8ghz, Nvidia 6600GT 128mb pci-e video card, 1gb dual channel ram, on an Nforce4 motherboard. He is passing the minimu sys reqs for it but he likes to turn on all the cool stuff and have a good frame rate. I was looking at telling him to get the following stuff: AMD Athlon 64 X2 4600+ Toledo 2.4GHz 2 x 512KB L2 Cache Socket 939 Processor - OEM - 225 http://www.newegg.com/Product/Product.asp?...N82E16819103627 XFX PVT71GUQF3 GeForce 7900GT 256MB 256-bit GDDR3 PCI Express x16 Video Card - Retail - 199.99 http://www.newegg.com/Product/Product.asp?...N82E16814150216 These two things should get him up to par with the suggested specs, the audio stuff is not so important cause he uses headphones and the onboard audio covers the minimum audio stuff. If it helps I can get the exact model of the board and his budget is less then 500 bucks. If there is a better deal out there to convert him to Intel I'm open to suggestions. I know a decent amount about computers just not the gamming side of it cause I don't do that myself so I really appreaciate all the help you guys can give me.
  5. I am not asking to do anything illeagal, I can send you the information needed to prove that I have aquired this software leagally. I'm not asking to bypass something so much as fix a problem that my IT folks can't fix, if this still falls outside the guidelines here I apologize.
  6. I don't know how to killbox things... Is that a software program?
  7. I got a copy of Symantec Anti-virus from work, I looked into the licensing agreement and everything before getting the software from my work. I even talked with our IT manager about getting the software, everything is legit. The problem is when they gave me the disk it was the wrong disk and it has a password in it that no one knows and I can't uninstall it and install the correct version. Anyone know a way to get around this?
  8. I keep reading these posts tryn to get a get a good idea on if Vista is going to be a good OS to switch to since I am unable to run the beta at this time. All I keep hearing is that its a very bloated program and I keep thinking back to when I signed up to beta test office 2000 and windows 2000, hell office came to me on 7 CD's and windows was on 3, back then I thought that was outragouse. Especially the office suite, but it was beta and I expected there to be a lot of excess stuff in it. Did anyone here beta test XP? How big was that compared to the released version? Also how many of you are submitting your concerns back to MS? I know a lot of people are probably DLing Vista just to have the latest and greatest thing out and will complain about it but never really tell MS what they dont like. I dont know this is just my thoughts on the subjct.
  9. Thanks guys, I'm going to check out the registry entires in a little bit. I appreciate the help.
  10. I looked thru device manager and it doesn't show a history of what devices have been hooked up. I also looked in the even viewer but all it shows is errors. I was looking for something that would tell me if something was plugged in or if my computer is just freaking out. Thanks again for your help and suggestions.
  11. I live in a sort of dorm type environment and left my computer on when I went to the bathroom, when I came back I had this balloon warning message over the USB device thing in the system tray saying a device had been removed. I checked just about everywhere I could think of for log files that might keep track of this type of thing and searched the forum here with now luck. Any ideas on how I can find out if someone was tryn to take infor off my computer? Thanks for your help.
  12. I had just asked a very simular question a few days ago in this thread: http://www.msfn.org/board/index.php?showtopic=76450 take a look at it and see if it can help.
  13. Ok so I couldn't find anything wrong with the script so I decided just to try retyping it. The second time I typed it up it worked. I don't know what I was doing wrong but its working now. I was using notepad to write the script. Thanks again for all your help and patients with me.
  14. I tried using both of the sections you suggested and continued to receive the same error. Could this error be the result of not having administrator privilages on the system? The only thing that I can think of is that I don't have permission to access the resource being called. Thanks for your time and patients.
  15. Ok so here is what I have for my script: strComputer = "." Set objWMIService = GetObject("winmgmts:\\" & strComputer & "\root\cimv2") Set colFiles = objWMIService.ExecQuery("SELECT * FROM CIM_DataFile WHERE Path = '\\test\\' AND Drive = 'C:' AND Extension = 'xls'") set objConnection = CreateObject("ADODB.Connection") objConnection.open "Provider=Microsoft.Jet.OLEDB.4.0; Data Source = 'c:\test\test.mdb'" Set objExcel = CreateObject("Excel.Application") for each objFile in colFiles Set objWorkbook = objExcel.Workbooks.Open (objFile.Name) sqlQuery = "INSERT INTO Main ( [name], [type], [control number], [quantity] ) Values _ ( '" & objExcel.Cells(3, 4).Value & "', '" & objExcel.Cells(6, 4).Value & "', '" _ & objExcel.Cells(3, 9).Value & "', '" & objExcel.Cells(6, 9).Value & "' );" objconnection.execute sqlQuery objExcel.quit next msgbox "finished" I've rechecked the spelling and all the commas and what not and everything seems to be in place but it still stops at line 2. Could it be that my system is missing a runtime or somethign to be alble to execute this script? Thanks yet again for your patients and time.


×
×
  • Create New...