Jump to content

GiaPostie

Member
  • Posts

    11
  • Joined

  • Last visited

  • Donations

    $0.00 
  • Country

    Netherlands

Everything posted by GiaPostie

  1. I've downloaded and tried it again today but still the same result. After install it's winamp with a classic skin. .....CURSES! Alright, I'm compiling another build now, and I'll test it in a VM real quick to ensure that the setting works now. I'll post back when i'm done. Done. Should be working now. Thank you, very much. Now it's working perfect.
  2. Did Anyone test Desktop Sidebar 1.05.111. I receive an error when i try to integrate the cab with NLite or RVMIntegrator. Product: Desktop Sidebar 1.05.111 -- Error 1904. Module C:\Program Files\Utilities\Desktop Sidebar\basicpanels.dll failed to register. HRESULT - 2147010895. Contact your support personnel.
  3. You can also download a MSI from http://www.frontmotion.com/Firefox/. You can a MST or a silent installation using the msiexec parameters.
  4. I've downloaded and tried it again today but still the same result. After install it's winamp with a classic skin.
  5. Or try the eventvwr.exe. Look what's going wrong here.
  6. How can I load the modern skin by default. When I start WinAmp now it has the classic Skin. I've changed the following in the INI File: XModernskin=1 XSkinSetting="Winamp Modern"
  7. Thank You. It's working now. Dobby --> You need to log off and log on again before the agent starts.
  8. Hello, I've have a problem installing Winamp 5.21 with a Ini File. I receive a 1720 MSI error: Product: Winamp -- Error 1720.There is a problem with this Windows Installer package. A script required for this install to complete could not be run. Contact your support personnel or package vendor. Custom action CopyINIFile script error -2146828235, Microsoft VBScript runtime error: File not found Line 14, Column 2, Here is my Ini file(Winamp521.ini): [sETUP] Xagent=1 Xlibrary=1 Xintex=1 XModernskin=1 Xaudio=1 Xvideo=0 Xvisual=1 Xextra=1 Xregopt=1 XName= XKey= XQuicklaunch=1 XDesktop=0 XStartmenu=1 XINET=0 XREGAUD=1 XREGVID=0 XREGPLS=1 Here is the command line: msiexec /i Winamp521.msi INI="Winamp521.ini" Am I doing something wrong?? Greetz,


×
×
  • Create New...