Jump to content

Dhoom

Member
  • Posts

    39
  • Joined

  • Last visited

  • Donations

    $0.00 

Everything posted by Dhoom

  1. nope all ohter thing run fine only my windows shutdown/restart problem :/
  2. Yeah I Reinstalled my computer for 1 days sines 1: i tryed to repair windows = didnt work 2: Total clean installed windows XP services pack 2 = didnt work
  3. Well i tryed safe mode and than shutdown but its still dont work :/
  4. I tryed that BIOS cheak and installed the newst of my motherboard now i well try that safe mode Here what my Pc have it my home pc Windows Xp home Service Pack 2 (fully updated windows) Intel Pentium 4 3,2 1 GB DDR RAM 200 GB Harddisk Asus motherboard Ati grafikkcard
  5. I tryed that BIOS cheak and installed the newst of my motherboard now i well try that safe mode
  6. 1: yes it a normal windows XP service pack 2 not mods on it 2: long time ago i installed it. 3: yeah runed that cleanup disk
  7. I tryed that one but still dont work plz help
  8. ups plz move rgis topic to the Microsoft Windows XP (Discuss and get help on anything in the Windows XP Family of Operating Systems. ) section damm sorry
  9. Hello everyone i have a windows XP problem the problem is it that ever time i try to shutdown my computer.. it take my computer about 10 mins to shutdown and as soon it shutdown it restart after 2-3 sec anyone know how to fix it? only my antivirus run (Norton) and still it take 10 mins to shutdown and than restart after 2-3 sec.. My windows is total cleaned i just did new windows install but dindt help :/ it could be very helpfull if somone could help me My computer System Windows Xp home Service Pack 2 (fully updated windows) Intel Pentium 4 3,2 1 GB DDR RAM 200 GB Harddisk ----------------------------------- Thx
  10. Hey Everyone just want to say hi great forum you guys have, really nice best luck


×
×
  • Create New...