Jump to content

Dhoom

Member
  • Posts

    39
  • Joined

  • Last visited

  • Donations

    $0.00 

Posts posted by Dhoom

  1. i just opened my pc but i could not see any nummer 400/533/600 on the label, but i saw in the mohterboard book there is

    somting with DDR (533 MHz) qualifirf vendors list with ram size,model,side ectmm but have no ide what is it...

    but i see in the book there is a nummer for a my kingston ram (KVR533D2N4/512 i also see that nummer on my 2x 512 MB ram block..

  2. Hey guys,

    i wanne know which type off RAM i can use for my PC/mohtetboard.

    i got a Asus P5AD2 Premium

    ever infomation for my Mohterboard can been found here:

    http://www.digital-daily.com/motherboard/asus-p5ad2-premium/

    i have no ide which i can use, i wanne buy form this site

    http://www.edbpriser.dk/Products/Showsubcategory.asp?ID=37

    iam already using 2 X 512 DDR Ram

    and i want alest 1-2 GB more to run Vista... so would be great if you guys can help me to find me some

    ram i can use

    My DIMM_A1 and DIMM_B1 Socket is in use i need to fell the the

    DIMM_A2 AND DIMM_B2 out with 1 or 2 GB ram

    BTW my ferind told me that this one was good and match my mohterboard:

    http://www.edbpriser.dk/Products/Listprices.asp?ID=158887

    iam not 100 % sure so also wanne know if that one i can use :rolleyes:

    hope somone can help me ty guys :thumbup

  3. I see you had Norton installed. It could very well be Norton leftovers doing that to you.

    Try using SymNRT aka Norton Removal Tool.

    Bah i cant

    last time i uninstalled my norton it total crashed my computer blue screnn becuse

    norton folder is also in my system folder, and if i delete norton it total crash

  4. If you've reinstalled and formatted your HDD and the problem still remains then it's gotta be hardware related so everything is definately NOT running fine. Obviously, something's causing your problem.

    What about the first time Windows XP boots up after a clean installation (and you haven't installed anything yet). Does the problem appear then when you try to restart?

    only my antivirus run (Norton) and still it take 10 mins to shutdown and than

    restart after 2-3 sec.. mad.gif

    Just figured..it could be your antivirus. Norton Antivirus,Ghost etc. is gotta be one of the crappiest software's out there according to me. Boy do they slow down your computer with all their services and startup things. Tried uninstalling it?

    since i install windows xp i do have the restarting problem...

    yeah last time i uninstalled my norton it total crashed after i tryed to reinstall

    i tryed to formatted my HDD alosts time now

    i total clerned my PC for old stuff :blink:



×
×
  • Create New...