Jump to content
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

MSFN is made available via donations, subscriptions and advertising revenue. The use of ad-blocking software hurts the site. Please disable ad-blocking software or set an exception for MSFN. Alternatively, register and become a site sponsor/subscriber and ads will be disabled automatically. 


sugargenius

Member
  • Content Count

    15
  • Donations

    $0.00 
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About sugargenius

  1. I'd like to try the winamp addon, but OP's download links don't work. Anyone got this?
  2. The .pst had a password. Removed password and it works fine, now.
  3. I'm trying automate setting up outlook profile. I created a prf using CIW. I've tried to import the .prf on a fresh install by double-clicking or running Outlook.exe /importprf \\server\share\test.prf In both cases, I get this error: Personal Folders (titlebar) 'This information service has not been configured. Select an existing file to configure, or type the name of a new file to create.' then a window pops up to browse for a PST If I browse to the pst everything works ok, but I don't want to do this interactively. I have the path to the pst in the prf [Service1] UniqueService=No Name=My Personal Folders PathToPersonalFolders=\\server\share\settings\outlook\test.pst EncryptionType=0x40000000 I tried using UNC and drive letter...no dice. What am i doing wrong? Here's the whole .prf: ;Automatically generated PRF file from the Microsoft Office Customization and Installation Wizard ; ************************************************************** ; Section 1 - Profile Defaults ; ************************************************************** [General] Custom=1 ProfileName=test DefaultProfile=Yes OverwriteProfile=Yes ModifyDefaultProfileIfPresent=FALSE DefaultStore=Service1 ; ************************************************************** ; Section 2 - Services in Profile ; ************************************************************** [Service List] ;ServiceX=Microsoft Outlook Client Service1=Personal Folders Service2=Outlook Address Book ;*************************************************************** ; Section 3 - List of internet accounts ;*************************************************************** [Internet Account List] Account1=I_Mail ;*************************************************************** ; Section 4 - Default values for each service. ;*************************************************************** [Service1] UniqueService=No Name=My Personal Folders PathToPersonalFolders=\\server\share\settings\outlook\test.pst EncryptionType=0x40000000 [Service2] ;[ServiceX] ;FormDirectoryPage= ;-- The URL of Exchange Web Services Form Directory page used to create Web forms. ;WebServicesLocation= ;-- The URL of Exchange Web Services page used to display unknown forms. ;ComposeWithWebServices= ;-- Set to TRUE to use Exchange Web Services to compose forms. ;PromptWhenUsingWebServices= ;-- Set to TRUE to use Exchange Web Services to display unknown forms. ;OpenWithWebServices= ;-- Set to TRUE to prompt user before opening unknown forms when using Exchange Web Services. ;*************************************************************** ; Section 5 - Values for each internet account. ;*************************************************************** [Account1] UniqueService=No AccountName=Comcast POP3Server=mail.comcast.net SMTPServer=smtp.comcast.net POP3UserName=test EmailAddress=test@comcast.net POP3UseSPA=0 DisplayName= ReplyEMailAddress= SMTPUseAuth=1 SMTPAuthMethod=0 ConnectionType=0 LeaveOnServer=0x0 ConnectionOID=MyConnection POP3Port=110 POP3UseSSL=0 ServerTimeOut=60 SMTPPort=25 SMTPUseSSL=0 ;*************************************************************** ; Section 6 - Mapping for profile properties ;*************************************************************** [Microsoft Exchange Server] ServiceName=MSEMS MDBGUID=5494A1C0297F101BA58708002B2A2517 MailboxName=PT_STRING8,0x6607 HomeServer=PT_STRING8,0x6608 OfflineAddressBookPath=PT_STRING8,0x660E OfflineFolderPath=PT_STRING8,0x6610 [Exchange Global Section] SectionGUID=13dbb0c8aa05101a9bb000aa002fc45a MailboxName=PT_STRING8,0x6607 HomeServer=PT_STRING8,0x6608 RPCoverHTTPflags=PT_LONG,0x6623 RPCProxyServer=PT_UNICODE,0x6622 RPCProxyPrincipalName=PT_UNICODE,0x6625 RPCProxyAuthScheme=PT_LONG,0x6627 CachedExchangeConfigFlags=PT_LONG,0x6629 [Microsoft Mail] ServiceName=MSFS ServerPath=PT_STRING8,0x6600 Mailbox=PT_STRING8,0x6601 Password=PT_STRING8,0x67f0 RememberPassword=PT_BOOLEAN,0x6606 ConnectionType=PT_LONG,0x6603 UseSessionLog=PT_BOOLEAN,0x6604 SessionLogPath=PT_STRING8,0x6605 EnableUpload=PT_BOOLEAN,0x6620 EnableDownload=PT_BOOLEAN,0x6621 UploadMask=PT_LONG,0x6622 NetBiosNotification=PT_BOOLEAN,0x6623 NewMailPollInterval=PT_STRING8,0x6624 DisplayGalOnly=PT_BOOLEAN,0x6625 UseHeadersOnLAN=PT_BOOLEAN,0x6630 UseLocalAdressBookOnLAN=PT_BOOLEAN,0x6631 UseExternalToHelpDeliverOnLAN=PT_BOOLEAN,0x6632 UseHeadersOnRAS=PT_BOOLEAN,0x6640 UseLocalAdressBookOnRAS=PT_BOOLEAN,0x6641 UseExternalToHelpDeliverOnRAS=PT_BOOLEAN,0x6639 ConnectOnStartup=PT_BOOLEAN,0x6642 DisconnectAfterRetrieveHeaders=PT_BOOLEAN,0x6643 DisconnectAfterRetrieveMail=PT_BOOLEAN,0x6644 DisconnectOnExit=PT_BOOLEAN,0x6645 DefaultDialupConnectionName=PT_STRING8,0x6646 DialupRetryCount=PT_STRING8,0x6648 DialupRetryDelay=PT_STRING8,0x6649 [Personal Folders] ServiceName=MSPST MS Name=PT_STRING8,0x3001 PathToPersonalFolders=PT_STRING8,0x6700 RememberPassword=PT_BOOLEAN,0x6701 EncryptionType=PT_LONG,0x6702 Password=PT_STRING8,0x6703 [Unicode Personal Folders] ServiceName=MSUPST MS Name=PT_UNICODE,0x3001 PathToPersonalFolders=PT_STRING8,0x6700 RememberPassword=PT_BOOLEAN,0x6701 EncryptionType=PT_LONG,0x6702 Password=PT_STRING8,0x6703 [Outlook Address Book] ServiceName=CONTAB [LDAP Directory] ServiceName=EMABLT ServerName=PT_STRING8,0x6600 UserName=PT_STRING8,0x6602 UseSSL=PT_BOOLEAN,0x6613 UseSPA=PT_BOOLEAN,0x6615 DisableVLV=PT_LONG,0x6616 DisplayName=PT_STRING8,0x3001 ConnectionPort=PT_STRING8,0x6601 SearchTimeout=PT_STRING8,0x6607 MaxEntriesReturned=PT_STRING8,0x6608 SearchBase=PT_STRING8,0x6603 [Microsoft Outlook Client] SectionGUID=0a0d020000000000c000000000000046 FormDirectoryPage=PT_STRING8,0x0270 WebServicesLocation=PT_STRING8,0x0271 ComposeWithWebServices=PT_BOOLEAN,0x0272 PromptWhenUsingWebServices=PT_BOOLEAN,0x0273 OpenWithWebServices=PT_BOOLEAN,0x0274 CachedExchangeMode=PT_LONG,0x041f CachedExchangeSlowDetect=PT_BOOLEAN,0x0420 [Personal Address Book] ServiceName=MSPST AB NameOfPAB=PT_STRING8,0x001e3001 Path=PT_STRING8,0x001e6600 ShowNamesBy=PT_LONG,0x00036601 ; ************************************************************************ ; Section 7 - Mapping for internet account properties. DO NOT MODIFY. ; ************************************************************************ [I_Mail] AccountType=POP3 ;--- POP3 Account Settings --- AccountName=PT_UNICODE,0x0002 DisplayName=PT_UNICODE,0x000B EmailAddress=PT_UNICODE,0x000C ;--- POP3 Account Settings --- POP3Server=PT_UNICODE,0x0100 POP3UserName=PT_UNICODE,0x0101 POP3UseSPA=PT_LONG,0x0108 Organization=PT_UNICODE,0x0107 ReplyEmailAddress=PT_UNICODE,0x0103 POP3Port=PT_LONG,0x0104 POP3UseSSL=PT_LONG,0x0105 ; --- SMTP Account Settings --- SMTPServer=PT_UNICODE,0x0200 SMTPUseAuth=PT_LONG,0x0203 SMTPAuthMethod=PT_LONG,0x0208 SMTPUserName=PT_UNICODE,0x0204 SMTPUseSPA=PT_LONG,0x0207 ConnectionType=PT_LONG,0x000F ConnectionOID=PT_UNICODE,0x0010 SMTPPort=PT_LONG,0x0201 SMTPUseSSL=PT_LONG,0x0202 ServerTimeOut=PT_LONG,0x0209 LeaveOnServer=PT_LONG,0x1000 [IMAP_I_Mail] AccountType=IMAP ;--- IMAP Account Settings --- AccountName=PT_UNICODE,0x0002 DisplayName=PT_UNICODE,0x000B EmailAddress=PT_UNICODE,0x000C ;--- IMAP Account Settings --- IMAPServer=PT_UNICODE,0x0100 IMAPUserName=PT_UNICODE,0x0101 IMAPUseSPA=PT_LONG,0x0108 Organization=PT_UNICODE,0x0107 ReplyEmailAddress=PT_UNICODE,0x0103 IMAPPort=PT_LONG,0x0104 IMAPUseSSL=PT_LONG,0x0105 ; --- SMTP Account Settings --- SMTPServer=PT_UNICODE,0x0200 SMTPUseAuth=PT_LONG,0x0203 SMTPAuthMethod=PT_LONG,0x0208 SMTPUserName=PT_UNICODE,0x0204 SMTPUseSPA=PT_LONG,0x0207 ConnectionType=PT_LONG,0x000F ConnectionOID=PT_UNICODE,0x0010 SMTPPort=PT_LONG,0x0201 SMTPUseSSL=PT_LONG,0x0202 ServerTimeOut=PT_LONG,0x0209 CheckNewImap=PT_LONG,0x1100 RootFolder=PT_UNICODE,0x1101 [INET_HTTP] AccountType=HOTMAIL Account=PT_UNICODE,0x0002 HttpServer=PT_UNICODE,0x0100 UserName=PT_UNICODE,0x0101 Organization=PT_UNICODE,0x0107 UseSPA=PT_LONG,0x0108 TimeOut=PT_LONG,0x0209 Reply=PT_UNICODE,0x0103 EmailAddress=PT_UNICODE,0x000C FullName=PT_UNICODE,0x000B Connection Type=PT_LONG,0x000F ConnectOID=PT_UNICODE,0x0010
  4. I'm trying to create a winrar sfx that extracts to a directory and then runs a batch file. If the destination dir already exists, I want to delete it. I thought I could do this with Presetup: Path=C:\myapp Presetup=cmd /c rmdir /s /q C:\myapp Setup=temp\run.cmd Silent=2 Overwrite=1 Title=Myappp It doesn't delete the c:\myapp folder. What am I missing? I tried this too: Path=C:\myapp Presetup="cmd /c rmdir /s /q C:\myapp" Setup=temp\run.cmd Silent=2 Overwrite=1 Title=Myappp
  5. Is there a way to disable the reboot? I tried this: start /wait "" %CDROM%\Applications\vmware\setup.exe /s /v"ADDLOCAL=ALL DISABLE_AUTORUN=1 SERIALNUMBER=xxxxx-xxxxx-xxxxx-xxxxx DESKTOP_SHORTCUT=1 /norestart /qn " I got a "Windows Installer Installation" dialog showing the available parameters.
  6. I use svcpack.inf to to integrate post-sp2 hotfixes. After slipstreaming Bashrat's driverpacks, svcpack.inf has been replaced by svcpack.in_ Are my entries in svcpack.inf merged in svcpack.in_, or they simply lost? Thanks, Woody
  7. Machine is Dell Dimension 4600 w/ Ati Radeon 8500. The graphics hardware id is: PCI\VEN_1002&DEV_514C&SUBSYS_7149174B&REV_80\4&1246FE7B&0&0008: RADEON 8500 Series Using following driverpacks: Chipset_V511, CPU_V506, Graphics_A_V511, Graphics_B_V5111, LAN_V5101, MassStorage_V510, Sound_A_V511, Sound_B_V511, WLAN_V511 During XP gui-mode setup, I get BSOD w/ following error: *** STOP: 0x0000007E (0xC0000005, 0xF6DB0515, OXF7CB260, OXF7CBBF5C) *** ati2mtag.sys - Address F6DB0515 base at F6CF2000, DateStamp 4362e89f I removed both graphics driverpacks, and it installed without a hitch . Woody hwids.txt
  8. Upgrading to BASE v5.10.5 fixed the "missing Si3132r5.sys" problem, but now ATI video drivers not installed.
  9. Using bts driverpack base 5.10.4 with the following driver packs: DriverPack_Chipset_V5072.7z DriverPack_CPU_V506.7z DriverPack_Graphics_A_V5101.7z DriverPack_Graphics_B_V510.7z DriverPack_LAN_V5101.7z DriverPack_MassStorage_V510.7z DriverPack_Sound_A_V508.7z DriverPack_Sound_B_V5043.7z DriverPack_WLAN_V507.7z I slipstreamed with method 2. When I boot, I get error: The entry "Si3132r5.sys" in the [SourceDisksFiles] section of the INF is corrupt or missing. Anyone else experienced this? Thanks, Woody
  10. I tried BTS_DriverPacks_BASE_V508 today, and for the first time, I received this error: "Windows cannot find 'C:\D\BTS_DPs_finish.cmd'. Make sure you typed the name correctly, and then try again. To search for a file, click the Start button, and then click Search." The message popped up while my GuiRunOnce -> command0 was running; [GuiRunOnce] command0 = "%systemdrive%\install\batch.bat" command1 = "%systemdrive%\D\BTS_DPs_finish.cmd" command2 = "%systemroot%\codecs.cmd" I looked in root of C:, and error is correct. There is no D subdirectory. It should be there though. Because it is under \\..\UAXP\$OEM$\$1\D I think BTS_DPs_finish.cmd calls BTS_DPs_cleanup.cmd which deletes %SystemDrive%\D. Is BTS_DPs_finish.cmd being called somehow before GuiRunOnce? Woody
  11. Anything I can try? I'd like to use one set of drivers that has most compatabilitiy...
  12. Yes, they're connected correctly. All are connected to nvraid ports (sata 1-4 on my DFI board). Nothing is connected to Sil3114. I ran nforce_6.66 driver pack and drives showed up. I went back to these versions: DriverPack_Chipset_V507.7z DriverPack_MassStorage_V5071.7z voila , it worked fine...
  13. After running xp setup I can only see the drive that windows is installed on. Can't see other drive or optical. System is nForce4. Both hd on sata. Plextor 712sa on sata. Using these driverpacks via Method 2 (don't save): DriverPack_Chipset_V5072.7z DriverPack_CPU_V506.7z DriverPack_Graphics_A_V5071.7z DriverPack_Graphics_B_V507.7z DriverPack_LAN_V5073.7z DriverPack_MassStorage_V5073.7z DriverPack_Sound_A_V507.7z DriverPack_Sound_B_V5043.7z DriverPack_WLAN_V507.7z At first boot, I did get a Windows file protection warning, but I thought it was from one of the apps in guiRunOnce -> "%systemdrive%\install\batch.bat". Could it have been related to one of the nforce drivers? HWIDS: =========== PCI devices =========== PCI\D344PRT\0000 : D344PRT SCSI Controller PCI\VEN_1022&DEV_1100&SUBSYS_00000000&REV_00\3&2411E6FE&0&C0: PCI standard host CPU bridge PCI\VEN_1022&DEV_1101&SUBSYS_00000000&REV_00\3&2411E6FE&0&C1: PCI standard host CPU bridge PCI\VEN_1022&DEV_1102&SUBSYS_00000000&REV_00\3&2411E6FE&0&C2: PCI standard host CPU bridge PCI\VEN_1022&DEV_1103&SUBSYS_00000000&REV_00\3&2411E6FE&0&C3: PCI standard host CPU bridge PCI\VEN_10DE&DEV_0050&SUBSYS_00000000&REV_A3\3&2411E6FE&0&08: PCI standard ISA bridge PCI\VEN_10DE&DEV_0052&SUBSYS_CB8410DE&REV_A2\3&2411E6FE&0&09: NVIDIA nForce PCI System Management PCI\VEN_10DE&DEV_0053&SUBSYS_CB8410DE&REV_A2\3&2411E6FE&0&30: Standard Dual Channel PCI IDE Controller PCI\VEN_10DE&DEV_0054&SUBSYS_CB8410DE&REV_A3\3&2411E6FE&0&38: Standard Dual Channel PCI IDE Controller PCI\VEN_10DE&DEV_0055&SUBSYS_CB8410DE&REV_A3\3&2411E6FE&0&40: Standard Dual Channel PCI IDE Controller PCI\VEN_10DE&DEV_0057&SUBSYS_CB8410DE&REV_A3\3&2411E6FE&0&50: NVIDIA Network Bus Enumerator PCI\VEN_10DE&DEV_0059&SUBSYS_CB8410DE&REV_A2\3&2411E6FE&0&20: NVIDIA(R) nForce(TM) Audio Codec Interface PCI\VEN_10DE&DEV_005A&SUBSYS_CB8410DE&REV_A2\3&2411E6FE&0&10: Standard OpenHCD USB Host Controller PCI\VEN_10DE&DEV_005B&SUBSYS_CB8410DE&REV_A3\3&2411E6FE&0&11: Standard Enhanced PCI to USB Host Controller PCI\VEN_10DE&DEV_005C&SUBSYS_00000000&REV_A2\3&2411E6FE&0&48: PCI standard PCI-to-PCI bridge PCI\VEN_10DE&DEV_005D&SUBSYS_00000000&REV_A3\3&2411E6FE&0&58: nForce4 PCI-Express Root Port PCI\VEN_10DE&DEV_005D&SUBSYS_00000000&REV_A3\3&2411E6FE&0&60: nForce4 PCI-Express Root Port PCI\VEN_10DE&DEV_005D&SUBSYS_00000000&REV_A3\3&2411E6FE&0&68: nForce4 PCI-Express Root Port PCI\VEN_10DE&DEV_005D&SUBSYS_00000000&REV_A3\3&2411E6FE&0&70: nForce4 PCI-Express Root Port PCI\VEN_10DE&DEV_005E&SUBSYS_00000000&REV_A3\3&2411E6FE&0&00: nForce4 HyperTransport Bridge PCI\VEN_10DE&DEV_0140&SUBSYS_21181682&REV_A2\4&243D7BD0&0&0070: NVIDIA GeForce 6600 GT PCI\VEN_1106&DEV_3044&SUBSYS_100615BD&REV_80\4&13699180&0&4848: VIA OHCI Compliant IEEE 1394 Host Controller PCI\VEN_11AB&DEV_4320&SUBSYS_100A15BD&REV_13\4&13699180&0&5048: Generic Marvell Yukon Chipset based Gigabit Ethernet Controller 23 matching device(s) found. =========== USB devices =========== USB\ROOT_HUB\4&10CCCEBF&0 : USB Root Hub USB\ROOT_HUB20\4&278E95AA&0 : USB Root Hub USB\VID_03F0&PID_0211\SGG23E0KC5VL : HP OfficeJet G85 USB USB\VID_0424&PID_A700\5&19BD5FB5&0&3 : Generic USB Hub USB\VID_046D&PID_C506\5&27A050D6&0&4 : USB Human Interface Device USB\VID_051D&PID_0002\JB0345036341__ : American Power Conversion USB UPS 6 matching device(s) found. Unfortunately, this prevents me from installing apps from boot dvd ! Thanks, Woody
  14. I don't actually run anything directly. I create a bootable dvd using Microsoft Corporation.img and it starts what I assume is winnt.exe when it boots. It seems I recall reading elsewhere that the limit is 4096. Under what scenario is that limit in effect? Woody
  15. After running BTS_DriverPacks_BASE_V5052 Method 1, I copied everything in UWXPCD_ROOT to my boot dvd root dir and ran RUN_ME.cmd. I burned my unattended dvd and tried it on a test laptop. Didn't get far. As soon as the dvd began booting, I got error: "Line 8 of the INF File \I386\winnt.sif is invalid setup cannot continue" Line 8 in my winnt.sif is OemPnPDriversPath (see attach). The string is 2028 characters. I believe that is less than XP's limit, so why the error? thanks, Woody WINNT.SIF
×
×
  • Create New...