Jump to content
MSFN is made available via donations, subscriptions and advertising revenue. The use of ad-blocking software hurts the site. Please disable ad-blocking software or set an exception for MSFN. ×

velfarreclubber

Member
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

  • Donations

    $0.00 

About velfarreclubber

velfarreclubber's Achievements

0

Reputation

  1. I got it working by doing a clean install correctly, what you do is 1. put in cd 1 then cd 2 and when it asks you to put in service pack 2 you just put in cd 1 again and installation will be done. what i screwed up was when it asked to put in sp2 i just clicked cancel
  2. oh yeah i like to add, I reformatted the drive installed xp home then used the upgrade method for mce, but the outcome is xp pro no mce?
  3. I just did a clean install, bought it from a retailor came w/ 2 cds. Things are looking good except for the themes, looks like windows 2000 but the main problem is that i can't connect to the internet. Setting up a network won't work, won't open, internet explorer icon is not fully displayed but it shows a rectangle w/ some picture in it and when you click it, the pc will try to look for the program. During the install it asked to put in a cd for service pack 2 which i don't have, so i just clicked cancel and the installation just kept going. Is that the reason why there are some bugs? **** i just had high hopes when i saw the fedex package for the MCE at my door, i can't wait to get it to work correctly any help would be greatly appreciated!

×
×
  • Create New...