Jump to content

Retrocomputing

Member
  • Posts

    8
  • Joined

  • Last visited

  • Donations

    0.00 USD 
  • Country

    Italy

About Retrocomputing

Profile Information

  • OS
    Windows 2000 Professional

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Retrocomputing's Achievements

0

Reputation

  1. How did it end ? I found an iso with win2k sp4 on the mrgass pages and installed it. Now everything works perfectly. I changed the licenses with mine and therefore I think I am in compliance with the law :-) As soon as possible I will try to compare the folders of the 2 installations to understand which driver was giving problems.
  2. No SATA/AHCI label in the bios, the only voices about HDD are Advanced / Storage Configuration / Ata-Ide Configuration (Disabled/compatible/enhanced). If I choose Compatible I can setup Legacy IDE Channels (Sata1, 2, 3, 4 / Ide1, Sata2, Sata4 / Sata1, Sata3, Ide1 / Pata only). I setup Compatible/Pata only and grab this picture.
  3. I'm using a Pata HDD and there are no Sata disk plugged to the hardware. I will try your solution tomorrow
  4. Seems to be useful but I can't load the system yet, I can press F8 during the loading but it crashes to the error mesage (blue screen). This seems to be very usefull, many thanks !
  5. Hi all ! I have a win2000 licence key since 1999 and I installed this OS on every computer or disk I buyed from 1999 at today. I lost my cd-rom in 2003 but it was not a problem. It was enough to copy all the old disk files on new disk and there was no problem to run, because the OS is not PAE. In these days I needed to change the mother board with a "modern" ASRock G41M-VS3 (year 2011) but it gives me every kind of error message. The last is : stop: 0x0000007b <0xf601b84c,0xc0000034,0x00000000,0x00000000> inaccessible_boot_device, and I fear it's from the hardware of the motherboard. Can someone confirm my opinion ?


×
×
  • Create New...