Jump to content
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

MSFN is made available via donations, subscriptions and advertising revenue. The use of ad-blocking software hurts the site. Please disable ad-blocking software or set an exception for MSFN. Alternatively, register and become a site sponsor/subscriber and ads will be disabled automatically. 


Jesper

Member
  • Content count

    3
  • Donations

    $0.00 
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Jesper

Profile Information

  • OS
    Windows 7 x64
  1. I did what you suggested and there is no longer in hangups. I also re-installed Bullguard and have now tested shutdowns a few times, again no delays. Thank you for the quick help.
  2. Did you check both logs though? second should show about a 50 seconds delay. i'll try and re-install my firewall, see if it changes anything.
  3. I followed the step to record a trace for shutdown but I'm not 100% sure I did everything correct. Either way my issue is really long shutdown times, it seems to hang the system anything from 1-5 minutes. My OS is on Crucial M4 SSD. I have tried clean boot which seems to get rid of the problem but when I activate my regular start up items it starts hanging the system again. I have uploaded two trace files, one with the parameters in the OP and one from first time I tried, just a regular boot. Can someone take a look at it? http://min.us/lG8MRVCzJ1ZZ5 http://min.us/luH8XNBs9aPGa Thanks in advance
×