Jump to content
MSFN is made available via donations, subscriptions and advertising revenue. The use of ad-blocking software hurts the site. Please disable ad-blocking software or set an exception for MSFN. ×

plawlorx

Member
  • Content Count

    3
  • Joined

  • Last visited

  • Donations

    $0.00 

Community Reputation

0 Neutral

About plawlorx

Profile Information

  • OS
    XP Pro x86
  1. Hi, Been trying to create a single image for multiple types of machines for donkey years! for Windows 7 with sysprep. But just figuring out what I need to do! - since not able to add drivers to sysprep anymore like you can do with windows xp sysprep. Because I am using Ghost, for the actual managing the images and stuff for over 500 computers... I can't rely ghost on doing the drivers anymore with Windows 7. So I found a way to do this. Install everything that's required, run sysprep /generalize /oobe boot winpe, and imagex to create the WIM image. then use dism to mount wim image and ad
  2. Hi All, this has been puzzling me for months, and I don't get why. so I use Symantech Ghost which usses Sysprep, etc, and the OS im syspreping is Windows XP Pro SP3 and if I start taking an image, sysprep gets copied over, it runs, then it doesnt restart the machine. which means something wrong with the sysprep file. Now I noticed if I comment out half of the sysprep massstorage i.e like this [sysprepMassStorage] Primary_IDE_Channel=%windir%\inf\mshdc.inf Secondary_IDE_Channel=%windir%\inf\mshdc.inf PCI\VEN_104B&DEV_1040=%windir%\inf\scsi.inf PCI\VEN_1039&DEV_5513=%windir%\inf\msh
×
×
  • Create New...