Jump to content

dark_gable21

Member
  • Posts

    16
  • Joined

  • Last visited

  • Donations

    $0.00 
  • Country

    United States

Everything posted by dark_gable21

  1. Hello everyone.... Everytime I click on the add button, I get a fatal error and the WPI.hta crashes and I dont know why. Any thoughts? TIA
  2. well this is an Inno installer. So use /Silent or /Verysilent with /sp-. And if it needs to restart then use /norestart. by the way the /Sp- gives no user interface. Ed
  3. Hey I saw that a person used a simular type of install. I just can't seem to get this to work. Can someone tell me what I'm doing wrong. REG ADD %KEY%\019 /VE /D "Ipswitch WS FTP Professional v9.0" /f REG ADD %KEY%\019 /V 1 /D "%cdrom%\install\wsftp\setup.exe -s -f1\"%cdrom%\install\wsftp\setup.iss\" -f2\"%systemdrive%\ftp.log\"" /f Ed
  4. Will %userprofile% Assume that you mean all profiles on the box? Ed
  5. ok, I tried it a few more times...this will work from start run "xcopy.exe /y "%systemdrive%\APPS\QUICKLAUNCH\*.*" "%systemdrive%\Documents and Settings\Administrator\Application Data\Microsoft\Internet Explorer\Quick Launch\". But it will not work from runonce or in a .cmd file. Any thoughts? Ed
  6. xcopy.exe /y "%cdrom%\Install\Quicklaunch\*.*" "%systemdrive%\Documents and Settings\All Users\AppData\Microsoft\Internet Explorer\Quick Launch" ok... I tried this and it didn't work... Scratching my head now....Any suggestions? Ed
  7. ok, I think I got it right. I will find out in a few minutes after I get vmware up and running. but the syntax is : xcopy.exe /y "%cdrom%\Install\Quicklaunch\*.*" "%systemdrive%\Documents and Settings\Administrator\Application Data\Microsoft\Internet Explorer\Quick Launch" does this look correct? Ed
  8. Would this be the proper way to make a link that points to 'explorer' and then make a shortcut for the quick launch bar? shortcut.exe /f:"%Administrator%\Application Data\Microsoft\Internet Explorer\Quick Launch\explorer.lnk" /a:c /t:"%SystemRoot%\explorer.exe" /W:"%SystemRoot%\explorer" Ed
  9. ok, I made the setupp.iss file. But for the life of me, I cant get the '-s' switch to work. What am I doing wrong? Ed
  10. It seems I cant get panda to silently install. I know that it's an install sheild app. I just can't seem to make those work for me. Can some one help? Ed ps... I used a nlite install of windows xp.
  11. lets see...I tried the switch setup.exe -r per adobe's site and the forum. My little machine will not make the setup.iss file. Yes I did search hi and low for it but it's not on my system. Any suggestions? Ed
  12. Another silent install question. How do Install this app silently? it seems the registry key merge will not work with this version. Any sugestions? Ed
  13. ok, that did it. Thank you. And why in some apps it's a 's' and in this one its a 'S'?
  14. Well, I did see and try that switch, But as before it didn't work. So, does anyone have any other ideas? Ed
  15. does anyone know the switches for Dvd decrypter. Ed


×
×
  • Create New...