Jump to content

aaaaalex1994

Member
  • Content Count

    19
  • Joined

  • Last visited

  • Donations

    $0.00 

Posts posted by aaaaalex1994

  1. Note: Make_pe3 was supporting change user at latest version. Only need to get themes service to work for get aero.

    okay i used make pe3. what must i do to run this services in my pe3 for aero ?(sessionenv, themes and seclogon)

    my procedure

    1. logged in as admin

    2. copy dwmcore.dll,UIAutomationCore.dll,themecpl.dll,themeservice.dll,themeui.dll,thumbcache.dll from win7 to my pe3

    3. export registry entries from

    HKEY_LOCAL_MACHINE\ SYSTEM\ CurrentControlSet\ Services\ (sessionenv, themes and seclogon)

    and add they to pe3

    sorry for my english ;)

    I just add this, and...

    BSoD.tiff

    PD: Sorry for my bad English...

  2. i see some changes in Make_PE3.cmd, and found new remarks at lines 1029/1030/1031/1135


    :: IF "%explor%" == "YES" (
    :: xcopy.exe "%TP%\%W7add%\%ARCH%\*.*" "%PEWork%\mount\" /i /k /e /r /y /h
    :: ) ELSE (

    i don't know if you intentionally add those remarks and change with other commands to copy files from Make_PE3\PE3_mod\WIN7_add\x86 to C:\winpe3_x86\mount

    but i made a test with removing those remarks and build PE image with explorer shell, files was copied now and iso image build succesfully.

    If I modify this, it works! Thank you very much!

  3. With the lastest Make_PE3 and Spanish Windows 7 x86 or x64, explorer.exe is not working...

    post-290036-127515015844_thumb.png

    It says: Error trying to open: C:\Program Files\...

    Error 3

    The system could not find the path specified.

    The DISM log file located at C:\...

    post-290036-127515213315_thumb.png

    EDIT: If I change this line (line 1180):

    Dism.exe /image:"%PEWork%\mount" /Add-Package /PackagePath:"%PETools%\%ARCH%\WinPE_FPs\en-us\winpe-wmi_en-us.cab"

    With:

    Dism.exe /image:"%PEWork%\mount" /Add-Package /PackagePath:"%PETools%\%ARCH%\WinPE_FPs\%Lang%\winpe-wmi_%Lang%.cab"

    There is no error, but explorer.exe is not working.

    Please help...

    PD:Sorry for my bad English

  4. Well, I add Windows Media Player, DirectX, Paint, all the .msc and .cpl, the Resources folder... All from a Windows 7 partition without any other program installed that I created with VirtualPC.

    I think that the next time I don't modify the boot.wim file! XD

    Thanks!

    PD: Sorry for my bad English...

  5. Hi everyone,

    I make a Spanish WinPE 3.0 with the Make_PE3.cmd program, and I can't use Chrome because it crash the whole computer and it displays a BSoD:

    CACHE_MANAGER

    STOP: 0x00000034 (0x000001D5, 0x00000420, 0x00000000, 0x00000000)

    Any idea?

    Thanks in advance!

    PD: Sorry for my bad English

    EDIT: This happens in the real computer and in VMware, with the same stop code:

    post-290036-12723983186_thumb.png

×
×
  • Create New...