Jump to content
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

^Miki^

Member
  • Content Count

    5
  • Donations

    $0.00 
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by ^Miki^

  1. I can't find these files in my WinPe10 or Win10 source: Under system32\drivers wcmsvc.dll Under system32\drivers\en-US wcmsvc.dll.mui where I can give it's?
  2. Problem solved by myself I change the metric of the LAN cards
  3. Hi, I have a stange problem with Server 2008 R2. Configuration is: Server with 2 LAN card with Hyper-V there are two Windows 2008 R2 SP1 running The main 2008 use one LAN card and it's IP is 192.168.0.x (intranet) ->gateway 192.168.0.250 the virtual 2008 use the second LAN card and it's IP is 172.16.1.x (internet) -> gateway 172.16.1.250 All IP are static The problem is that the main server stop to navigate internet. I don't know why but, if from main server I try to do a tracereroute I look this: C:\Users\Administrator>tracert 8.8.8.8 Tracing route to google-public-dns-a.google.com [8.8.8.8] over a maximum of 30 hops: 1 <1 ms <1 ms <1 ms 172.16.1.250 2 ^C C:\Users\Administrator> It try to use the gateway of the 2° LAN card. How I can force the main server to use the correct gateway?
  4. I have found a the solution: from winpe, after run the diskpart script and apply the image, I run bcedit c:\windows With this command the system boot right.
  5. I use WDS to deploy SO I use this script do format the HD to deploy Vista and all work good select disk 0 clean create partition primary select partition 1 assign letter=c active format quick select disk 1 clean create partition primary select partition 1 assign letter=d active format quick with Win 7 i decide to create the two partition, system and SO and I have create this script select disk 0 clean create partition primary size=200 select partition 1 active format fs=ntfs label="System" quick create partition primary select partition 2 format fs=ntfs label="SO" quick assign letter=c exit but with this second script at the next reboot the system don't start, it don't find the bootmgr. what I wrong?? tnx to all
  6. ^Miki^

    Hello

    Say hello to this great comunity!!
×
×
  • Create New...