Jump to content

xinglp

Member
  • Posts

    13
  • Joined

  • Last visited

  • Donations

    $0.00 
  • Country

    China

About xinglp

xinglp's Achievements

0

Reputation

  1. I'm using 2003 SP2 R2 Enterprise Edition. On my server box, PAE is auto on by some BIOS settings. I can only disable PAE by adding "/execute /NOPAE" to boot.ini. When PAE is disabled, I can't use all of the 16GB ram.
  2. Sorry. I'm not make it clear. Here is the picture. In this picture, all PC2, PC1 (the interface connected to Openwrt Router) got IPV6 address. But the PC1_1 PC1_2 and PC1's interface connected to switch, did not get IPV6. I'm use radvd in openwrt to set IPV6 to PC1 and PC2 What extra work need to be done to set IPV6 to PC1_1 and PC1_2. In other work, I'd like to make PC1 as a IPV6 router. When use IPV4, PC1 can easily be set as router, by setting the follow registry. HKLM\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\Tcpip\Parameters\IPEnableRouter.
  3. I'm using openwrt on my router, and intall "radvd" to it. And computers that directly connect to the router get global ipv6 address. One of these computers has two adapters, "LAN1" connected to the router, "LAN2" connected to another network. I've set netsh int ipv6 set int interface=LAN1 forwarding=enabled netsh int ipv6 set int interface=LAN2 forwarding=enabled. But "LAN2" and the subnet did not get global ipv6 address. Did windows need extra software to do it, or need more setting to netsh xxx or else ?
  4. When use it with "/PAE", on opening the camera, all usb deivices stop work, such as usb mouse, usb keyboard. But the "Terminal Services" still work , so I can connect to it. When I remove the "/PAE" option from boot.ini , it work well. I've try to use XPSP3's usbvideo.sys , it not work with "/PAE" too. The usbvideo.sys version is 5.2.3790.3959. Is there any patch to this file?
  5. And I know the web query interface is like ht|tp://social.msdn.microsoft.com/search/en-US?query={keyword} Also I want to use other url interface. I have tried to use UserTool and assig F1 to it, but when I press F1, the local MSDN popup too. Thanks.
  6. It has nonthing to do with the srvany, instsrv or sc. The service cmd need " @echo off "
  7. > The first two is create a new service with instsrv et srvany from the resource kit : > make the new service launch a cmd which will set the variable and launch directly the executable launched by the original service I just put the service's exe path to "svc.cmd" , and create a service by sc create XXX binPath= path\to\svc.cmd but when I start it , met the error below 1053 The service did not respond to the start or control request in a timely fashion.
  8. Can I set environment value for a service before it start, without affect others .
  9. I've try many ISO s, but it's the same.
  10. my UNDO_GUIMODE.TXT \??\C:\Documents and Settings\All Users \??\C:\Documents and Settings\Default User
  11. One of the components that windows needs to continue could not be installed. Untranslatable message, WIN32LASTERROR 3758096642. Why? Thanks


×
×
  • Create New...