Jump to content
MSFN is made available via donations, subscriptions and advertising revenue. The use of ad-blocking software hurts the site. Please disable ad-blocking software or set an exception for MSFN. ×

Salamonti

Member
  • Posts

    14
  • Joined

  • Last visited

  • Donations

    $0.00 

About Salamonti

Salamonti's Achievements

0

Reputation

  1. u r right,,, i messed out with the settings of my services... could u plz give me a print screen of urs ?! so that i can get my self back to defaults again
  2. 4got to ask,, has any1 faced that problem b4 ?!
  3. i did so but nothing changed,,, got any other ideas ?!
  4. really i don't know why & i don't know what does that mean either ... but i guess there r some differences between XP and SERVER-2003 which i use i hope that any member using win 2k3 enterprise can check his services and tell us if he has the same or not. a friend told me that i can use the built-in ROUTUNG/REMOTE ACCESS server instead of ICS, but i don't know where to find it or how to configure ,, any ideas about that alternate solution?!
  5. SERVER & WORKSTATION services are running , found 2 automatic services that are not running : ATI SMART & PERFORMANCE LOGS (but i guess they both r not rlated to my problem) any way i tried to start them but it says that these services just run to do a specific process then stops again and i attached 3 pics for all my services, just in case it may help
  6. i have an ADSL internet access and i wanna share it through my NIC adapter... but when i configure the ICS options and press OK i get the following error message ofcourse the ICS & Firewall Service was suspected, and so was the Remote Procedure Call Service... but after checking i found that it is all well running ... Any ideas ?! here r pics for my services if it helps ... AUTOMATIC SERVICES DISABLED SERVICES MANUAL SERVICES oh, 4got to tell about my system configurtion, Win Server 2003 Enterprise SP1 - Latest Updates 2.4 Prescott processor - running @ 3.06 1GB Dual Channel DDR 400 - (2x512)
  7. handlers removed successfully,, any ideas to remove the context menu commands for the supported types ?????? Add to sync list Add to burn list Add to now playing list Add to playlist Play with media player
  8. sorry guys, but for win server 2003 its not included under the add/remove programs or components dialog at all ur replies works on xp not 2003 any1 has other ideas ?!
  9. hi all can any one help me please to remove or uninstall the windows media player 10 under windows server 2003 ?????? i really need that cause it sucks, i hate all its handlers in the right click context menu for supported file types and i can't remove them, in addition that it always steels the icons for supported files from my favourite player please i need help even if i'll do this manually
  10. hi all can any one help me please to remove or uninstall the windows media player 10 under windows server 2003 ?????? i really need that cause it sucks, i hate all its handlers in the right click context menu for supported file types and i can't remove them, in addition that it always steels the icons for supported files from my favourite player please i need help even if i'll do this manually
  11. hi all can any one help me please to remove or uninstall the windows media player 10 under windows server 2003 ?????? i really need that cause it sucks, i hate all its handlers in the right click context menu for supported file types and i can't remove them, in addition that it always steels the icons for supported files from my favourite player please i need help even if i'll do this manually
  12. hi everybody,, i want to use non microsoft themes with my win server 2003 sp1 i tried alot of patches and files that cracks the themes DLL but its all not running with service pack 1 when i use it with sp1 it crashs i'll be glad if any one sent me a patch that was tested & works with sp1 thnx
  13. hey all i need a uxTheme patcher or a cracked file for an ORIGINAL COPY of Win2k3-SP1 to have the ability to use non-microsoft themes lately i used some patchers from the 2003 server to workstation guide here but it runs good only without sp1 i tried to use with sp1 but it crashes so,, can any one help me please ?

×
×
  • Create New...