Jump to content
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

MSFN is made available via donations, subscriptions and advertising revenue. The use of ad-blocking software hurts the site. Please disable ad-blocking software or set an exception for MSFN. Alternatively, register and become a site sponsor/subscriber and ads will be disabled automatically. 


ahay

Member
  • Content Count

    5
  • Donations

    $0.00 
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About ahay

  1. I had this same type of issues for my DVD base installs and the way I worked around it was to copy the files to a temp folder. Once the files were copied to the from the $OEM$ folder I install the applications from there and then deleted the folder.
  2. exactly.... I am looking for "OemPNPDriversPath" version for windows 7. I am not happy to be moving towards windows 7 either but I am told I have to be ahead of the game on this one.
  3. I am trying to get Windows 7 to search the "drivers" folder that I have placed in the $OEM$ folder that gets copied to "c:\drivers" during the deployment. All the drivers get copied to the HD but I can't figure out have to tell the unattended file to search "c:\drivers\T400\modem & c:\drivers\t400\chip". Anyone else tried doing this before? <?xml version="1.0" encoding="utf-8" ?> - <unattend xmlns="urn:schemas-microsoft-com:unattend"> - <settings pass="specialize"> - <component name="Microsoft-Windows-International-Core" processorArchitecture="x86" publicKeyToken="31bf3856ad364e35" language="neutral" versionScope="nonSxS" xmlns:wcm="http://schemas.microsoft.com/WMIConfig/2002/State" xmlns:xsi="http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance"> <InputLocale>en-CA</InputLocale> <SystemLocale>en-CA</SystemLocale> <UILanguage>en-CA</UILanguage> <UserLocale>en-CA</UserLocale> </component> - <component name="Microsoft-Windows-UnattendedJoin" processorArchitecture="x86" publicKeyToken="31bf3856ad364e35" language="neutral" versionScope="nonSxS" xmlns:wcm="http://schemas.microsoft.com/WMIConfig/2002/State" xmlns:xsi="http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance"> - <Identification> - <Credentials> <Domain>XXXX</Domain> <Password>password</Password> <Username>XXX</Username> </Credentials> <JoinDomain>XXXX</JoinDomain> <UnsecureJoin>false</UnsecureJoin> </Identification> </component> - <component name="Microsoft-Windows-Shell-Setup" processorArchitecture="x86" publicKeyToken="31bf3856ad364e35" language="neutral" versionScope="nonSxS" xmlns:wcm="http://schemas.microsoft.com/WMIConfig/2002/State" xmlns:xsi="http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance"> - <Display> <ColorDepth>32</ColorDepth> <HorizontalResolution>1024</HorizontalResolution> <RefreshRate>60</RefreshRate> <VerticalResolution>768</VerticalResolution> </Display> <ComputerName>%MACHINENAME%</ComputerName> <BluetoothTaskbarIconEnabled>false</BluetoothTaskbarIconEnabled> <RegisteredOrganization>XXX</RegisteredOrganization> <RegisteredOwner>XXXXX</RegisteredOwner> <TimeZone>Atlantic Standard Time</TimeZone> <ShowWindowsLive>false</ShowWindowsLive> </component> - <component name="Microsoft-Windows-TerminalServices-LocalSessionManager" processorArchitecture="x86" publicKeyToken="31bf3856ad364e35" language="neutral" versionScope="nonSxS" xmlns:wcm="http://schemas.microsoft.com/WMIConfig/2002/State" xmlns:xsi="http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance"> <fDenyTSConnections>false</fDenyTSConnections> </component> </settings> - <settings pass="oobeSystem"> - <component name="Microsoft-Windows-Shell-Setup" processorArchitecture="x86" publicKeyToken="31bf3856ad364e35" language="neutral" versionScope="nonSxS" xmlns:wcm="http://schemas.microsoft.com/WMIConfig/2002/State"> - <OOBE> <HideEULAPage>true</HideEULAPage> <NetworkLocation>Work</NetworkLocation> <ProtectYourPC>3</ProtectYourPC> <HideWirelessSetupInOOBE>true</HideWirelessSetupInOOBE> </OOBE> <RegisteredOrganization>XXXXX</RegisteredOrganization> <RegisteredOwner>XXXXX</RegisteredOwner> <ShowWindowsLive>false</ShowWindowsLive> - <UserAccounts> - <LocalAccounts> - <LocalAccount wcm:action="add"> <DisplayName /> <Group>Administrators</Group> <Name>Administrator</Name> - <Password> <Value>QQBwAGUAYwBhADQAbgBvAFcAUABhAHMAcwB3AG8AcgBkAA==</Value> <PlainText>false</PlainText> </Password> </LocalAccount> </LocalAccounts> </UserAccounts> - <AutoLogon> <Enabled>true</Enabled> <Username>Administrator</Username> - <Password> <Value>QQBwAGUAYwBhADQAbgBvAFcAUABhAHMAcwB3AG8AcgBkAA==</Value> <PlainText>false</PlainText> </Password> </AutoLogon> </component> - <component name="Microsoft-Windows-International-Core" processorArchitecture="x86" publicKeyToken="31bf3856ad364e35" language="neutral" versionScope="nonSxS" xmlns:wcm="http://schemas.microsoft.com/WMIConfig/2002/State" xmlns:xsi="http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance"> <InputLocale>en-CA</InputLocale> <SystemLocale>en-CA</SystemLocale> <UILanguage>en-CA</UILanguage> <UserLocale>en-CA</UserLocale> </component> </settings> - <settings pass="auditSystem"> - <component name="Microsoft-Windows-Shell-Setup" processorArchitecture="x86" publicKeyToken="31bf3856ad364e35" language="neutral" versionScope="nonSxS" xmlns:wcm="http://schemas.microsoft.com/WMIConfig/2002/State" xmlns:xsi="http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance"> - <AutoLogon> <Enabled>true</Enabled> <Username>Administrator</Username> - <Password> <Value>QQBwAGUAYwBhADQAbgBvAFcAUABhAHMAcwB3AG8AcgBkAA==</Value> <PlainText>false</PlainText> </Password> </AutoLogon> <TimeZone>GTB Standard Time</TimeZone> </component> </settings> - <settings pass="auditUser"> - <component name="Microsoft-Windows-Deployment" processorArchitecture="x86" publicKeyToken="31bf3856ad364e35" language="neutral" versionScope="nonSxS" xmlns:wcm="http://schemas.microsoft.com/WMIConfig/2002/State" xmlns:xsi="http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance"> - <RunSynchronous> - <RunSynchronousCommand wcm:action="add"> <Order>1</Order> <Path>\\XXX-mon-hq1\Tech\Image Creation Files\WDS\net\Workstations\dotNetFx35setup.exe</Path> <WillReboot>Always</WillReboot> </RunSynchronousCommand> - <RunSynchronousCommand wcm:action="add"> <Order>2</Order> <Path>\\XXX-mon-hq1\Tech\Image Creation Files\WDS\Microsoft Office 2007 STD\setup.exe</Path> </RunSynchronousCommand> - <RunSynchronousCommand wcm:action="add"> <Order>3</Order> <Path>\\XXX-mon-hq1\Tech\Image Creation Files\WDS\Microsoft Office 2007 Quick Launch Icons\Microsoft Office 2007 Quick Launch Icons.msi</Path> </RunSynchronousCommand> - <RunSynchronousCommand wcm:action="add"> <Order>4</Order> <Path>\\XXX-mon-hq1\Tech\Image Creation Files\WDS\Microsoft Office 2007 PDF and XPS Add-in\\\XXX-mon-hq1\Tech\Image Creation Files\WDS\Microsoft Office 2007 Quick Launch Icons\Microsoft Office 2007 Quick Launch Icons.msi</Path> </RunSynchronousCommand> - <RunSynchronousCommand wcm:action="add"> <Order>5</Order> <Path>\\XXX-mon-hq1\Tech\Image Creation Files\WDS\PrintScreen32\screenprintwithRegNo.msi</Path> - <Credentials> <Domain>XXXX</Domain> <Password>password</Password> <Username>XXX</Username> </Credentials> </RunSynchronousCommand> - <RunSynchronousCommand wcm:action="add"> <Order>6</Order> <Path>\\XXX-mon-hq1\Tech\Image Creation Files\WDS\QuickViewPlus6\QuickViewPlus6.MSI</Path> - <Credentials> <Domain>XXXX</Domain> <Password>password</Password> <Username>ris</Username> </Credentials> </RunSynchronousCommand> - <RunSynchronousCommand wcm:action="add"> <Order>7</Order> <Path>dfg</Path> </RunSynchronousCommand> </RunSynchronous> </component> </settings> <cpi:offlineImage cpi:source="wim:e:/iso/windows%207%20wim/enterprise/sources/install.wim#Windows 7 ENTERPRISE" xmlns:cpi="urn:schemas-microsoft-com:cpi" /> </unattend>
  4. I am looking to find some people that have installed apps over the network using SIM and an unattend file. If anyone can give me some hints that would be great!
  5. I have heard that there is issues with setting the network location in a the unattend with SIM. Has any one found a work around or got this to work?
×
×
  • Create New...