Jump to content
MSFN is made available via donations, subscriptions and advertising revenue. The use of ad-blocking software hurts the site. Please disable ad-blocking software or set an exception for MSFN. ×

Aaragon

Member
  • Content Count

    7
  • Joined

  • Last visited

  • Donations

    $0.00 

Community Reputation

0 Neutral

About Aaragon

  1. Hey guys, Is there a way to test that switches actually work? As it is now Im making an entire iso, loading windows, and waiting to see if my switches work. There must be an easier way. Basically I just want to be able to see if the entries in my RunOnceEx file will work. Thanks, Aaragon
  2. Thanks for your help [bM]Crusher, guess I didnt totally understand the /V1 /V2 commands. Makes perfect sense now however As far as not being able to get into windows, I rearranged the order of some of my [unattended] and [GuiUnattended] input values as well as adding your suggestion and now Windows loads right up. THanks, Aaragon
  3. Hey all, Im trying to figure out why my unattended install wont fully load. It does the preinstall stuff fine (copyng files, start menu, saving settings etc.) but after the first reboot things go bad. I can get as far as the "Welcome to Windows" splash screen but then it reboots and wont actually load windows. It doesnt give any error messages or any cluse as to whats going on Heres my winnt.sif file: ;SetupMgrTag [Data] AutoPartition=0 MsDosInitiated="0" UnattendedInstall="Yes" [Unattended] FileSystem=* OemPreinstall=Yes UnattendSwitch="yes" UnattendMode=FullUn
  4. Well thats just it... there are no error messages. It actually never boots into windows to start the installation of the apps in my RunOnceEx file so I dont think that any of those apps could be causing the problem. Perhaps there was some kind of an error when I created the iso. I used cdimage as the guide suggested, maybe something got screwed up. Also, I used slipstream beta to merge SP1 with my original install cd...could that be a problem? Im gonna keep working on it and if I run across any error messages while installing I take a few screen shots. THanks, Aaragon
  5. thanks for the help guys, but now i have a new problem. I created the image and tried loading it to the virtual harddisk ..... install goes great( totally unattended) untill it comes time to actually boot into windows. At that point, after the splash screen, it reboots. I let it go like 5 times , all with the same result. So, i havent been able to get "into" WIndows yet. Any ideas? THanks, Aaragon
  6. thanks guys and lol@nemesis.... So i got VirtualPC like you guys recommended, but im a bit confused. How do I actually install the image i made, onto the virtual disk? oh, and thanks for tthe heads up on that Office2003 entry.... looks like I forgotto move the alcohol entry Thanks, Aaragon
  7. Hey guys, Im trying to setup my first unatteded install and id appricaite if someone would "proof"my RunOnceEx file before i waste a DVD. Im thinking there are alot of problems, mainly with the switches, so any feed back would be appreciated. Thanks cmdow @ /HID @echo off SET KEY=HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\RunOnceEx REG ADD %KEY% /V TITLE /D "Installing Warez Applications" /f REG ADD %KEY%\001 /VE /D "Preparing Installation..." /f REG ADD %KEY%\001 /V 1 /D "%systemdrive%\install\prepare.cmd" /f REG ADD %KEY%\005 /VE /D "Adobe Acrobat Pro 6" /f REG ADD %KEY%\005 /V 1 /D "
×
×
  • Create New...