Jump to content

Buller

Member
  • Posts

    17
  • Joined

  • Last visited

  • Donations

    $0.00 
  • Country

    Denmark

Everything posted by Buller

  1. Nothing.. BUt Do I ONLY need those Fix ? To tell *ONLY* as much as you need, and nothing more. That's what MBSA (MS Baseline security analyzer) exists for. Hehe OK. I try it
  2. Well. As Topic Says.. To I have any Unneeded Fixes?? This is my Svcpack.inf.. [SetupHotfixesToRun] JS56NEN.exe /Q:A /R:N Q814995.exe /Q /N /Z /O Q822603.exe /Q /N /Z /O Q823182.exe /Q /N /Z /O Q828035.exe /Q /N /Z /O Q824105.exe /Q /N /Z /O Q824141.exe /Q /N /Z /O Q825119.exe /Q /N /Z /O Q826939.exe /Q /N /Z /O Q828741.exe /Q /N /Z /O Q832894.exe /Q:A /R:N Q833404.exe /Q:A /R:N Q831167.exe /Q:A /R:N "Q832483.exe /C:""dahotfix.exe /q /n"" /q:a" Q835732.exe /Q /N /Z /O Q837001.exe /Q /N /Z /O Q839645.exe /Q /N /Z /O Q840315.exe /Q /N /Z /O Q840374.exe /Q /N /Z /O Q841873.exe /Q /N /Z /O Q870669.exe /Q:A /R:N Q823353.exe /Q:A /R:N Q842773.exe /Q /N /Z /O Q833407.exe /Q /N /Z /O WMP9MM2.exe Q828026.exe /Q /N /Z /O qchain.exe DX9NTopk.exe I have DirectX9.0B MediaPlayer 9 installed.. If that makes any Diffrents.
  3. Some times it helps with a restart Works now Q823353.exe /Q:A /R:N Q840315.exe /Q /N /Z /O Q842773.exe /Q /N /Z /O Q841873.exe /Q /N /Z /O Q839645.exe /Q /N /Z /O Tested *
  4. Same here. (denmark) Soo I'm tryin to make them work in my svcpack Havin trouble with KB841873 :S
  5. OR you could install them when windows is trying to find better drivers when you have to "blue screen - 13 min. left" If you have downloaded the Full pack with Cpanel. You can do this: 1. Extract the driver with Winrar 2. Go to the folder: 'Driver\2KXP_INF' and Copy ALL 3. Now go to '$OEM$\$1\Drivers\Catalyst4_6' and place em there. In your Winnt.sif ('XPCD\i386') Under [unattended] put this in: OemPnPDriversPath="Drivers\Catalyst4_6\" This works for me And as you can see with the Cat 4.6 driver
  6. I had the same error. You have to follow the " Creating an Administrative Installation Point" After I followed that section it workerd for me. So try that
  7. I have checked that link over and over again. And I still dont get help with my problem.... The only thing I can think about if you mean this: Is that what you mean about a 'admin install' ?
  8. Sorry but I dont know what you mean. Did a admin install? When I logon I AM a administrator Or not what you mean?
  9. OK. I got everything working besides Office 2003. So I thougt about install it from the DVD. - So it dont get copied to the Harddrive. Right now the commando look like this. start /wait %systemdrive%\Install\Applications\Office2003\setup.exe TRANSFORMS=Unattended.MST /qb- so how to do it If I just want to install it from the DVD? Like this? start /wait %CDROM%\Install\Applications\Office2003\setup.exe TRANSFORMS=Unattended.MST /qb-
  10. Ok I write with my self to mayby help others with the same problems like me. I think I found out something about the useraccount. I have called my computer the same as my Username. I 'm testin it right now. I still cant find the error with Office 2003
  11. Hehe I realy dont know What I do wrong. Office 2003 is still not working.. I have to enter the patch to my DVD-Rom. I still dont get Admin rights for my Accout Buller autologon.reg Windows Registry Editor Version 5.00 [HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Winlogon] "DefaultUserName"="Buller" "DefaultPassword"="justapassword" "AutoAdminLogon"="1" useraccounts.cmd net user Buller justapassword /add net localgroup Administrators Buller /add net accounts /maxpwage:unlimited REGEDIT /S autologon.reg EXIT I have a English version of Windows Xp. And I have a Danish Office2003 if thats helps anyone who can help me..
  12. I didn't think you could create an admin account without having a password set? Even if you could, wouldn't the first line have to be net user Buller "" /add ?? Maybe it won't change the account to administrative if there isn't a password set? I'd recommend using a password anyway... you will never have to type it in because of auto-logon, but anyone who accesses your computer remotely (internet or network etc..) will have to type it in.. much more secure this way... maybe that is why windows won't change the account to an admin account without a password set? Hmm You have a point there.. And if you dont have a password set, you cant make 'Scheduled Tasks' So mayby there is something about it And I realy dony know why i havent thougt about set a password when I DONT have to enter it when I turn on my computer.. I try it out Thanks
  13. I done that now Iam Running and English version of Windows.. Thats why i'm a bit confused why it aint working.
  14. Sorry It sound a little bit confusing I mean that my Username Buller is only a "USER" Limited user in Windows. And I want to be a Administrator (full access) Ahh you mean It having been unpacked? hehe opps So Thats 2 problems gone. Anyone who can help me with my Office2003 problem? - I think I have found out why it aint working as it sould. (*.cab files are hidden in \$OEM$\$1\Install\Applications\Office2003 And that could be the reason why it aint being copied. But only a tereo, and is not tried yet.
  15. Hi guys. As you can see I'm new here. And I have run into troubles. First. When there is "13 minutes left" This screen pops up Push Here After when I have pushed OK, This screen will show. Push Here What is this caused by? And How to fix it? Secound. First time I log in (auto logon) Iam not an Adminitrator. And then It wont start my program installations. (office and so on) How Do I fix this? cmdlines.txt (root of $oem$) [COMMANDS] "useraccounts.cmd" "REGEDIT /S regtweaks.reg" useraccounts.cmd (Root of $oem$) net user Buller /add net localgroup Administrators Buller /add net accounts /maxpwage:unlimited REGEDIT /S autologon.reg EXIT autologon.reg (root of $oem$) Windows Registry Editor Version 5.00 [HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Winlogon] "DefaultUserName"="Buller" "DefaultPassword"="" "AutoAdminLogon"="1" And ofcause I have the Regtweaks (that works fine anything what) svcpack.inf (root of XPCD\i386) [Version] Signature="$Windows NT$" MajorVersion=5 MinorVersion=1 BuildNumber=2600 [SetupData] CatalogSubDir="\i386\Update" [ProductCatalogsToInstall] [SetupHotfixesToRun] Q837009.exe /Q:A /R:N JS56NEN.exe /Q:A /R:N Q823182.exe /Q /N /Z /O Q828035.exe /Q /N /Z /O Q824105.exe /Q /N /Z /O Q824141.exe /Q /N /Z /O Q825119.exe /Q /N /Z /O Q826939.exe /Q /N /Z /O Q828741.exe /Q /N /Z /O Q832894.exe /Q:A /R:N Q831167.exe /Q:A /R:N "Q832483.exe /C:""dahotfix.exe /q /n"" /q:a" Q835732.exe /Q /N /Z /O Q837001.exe /Q /N /Z /O Q840374.exe /Q /N /Z /O WMP9MM2.exe Q828026.exe /Q /N /Z /O qchain.exe DX9NTopk.exe Winnt.sif (root of XPCD\i386) ;SetupMgrTag [Data] AutoPartition=0 MsDosInitiated="0" UnattendedInstall="Yes" [Unattended] UnattendMode=FullUnattended OemSkipEula=Yes OemPreinstall=Yes TargetPath=\WINDOWS Repartition=No UnattendSwitch="yes" WaitForReboot="No" OemPnPDriversPath="Drivers\Catalyst4_5\;Drivers\Netkort\;Drivers\sata\" DriverSigningPolicy=Ignore KeyboardLayout="Danish" FileSystem=* [GuiUnattended] AdminPassword=* EncryptedAdminPassword=NO OEMSkipRegional=1 TimeZone=105 OemSkipWelcome=1 [UserData] ProductKey=xxxxx-xxxxx-xxxxx-xxxxx-xxxxx FullName="Buller" OrgName=":)" ComputerName=Buller [Display] BitsPerPel=32 Xresolution=1280 YResolution=1024 Vrefresh=75 [TapiLocation] CountryCode=45 [RegionalSettings] LanguageGroup=1 SystemLocale=00000406 UserLocale=00000406 InputLocale=0406:00000406 [Identification] JoinWorkgroup=WORKGROUP [Networking] InstallDefaultComponents=Yes [Components] msmsgs=off msnexplr=off zonegames=off [GuiRunOnce] %systemdrive%\Install\hotfixes\hotfixes.cmd %systemdrive%\Install\Applications\progz.cmd progz.cmd CLS @echo off TITLE Windows XP SP1 - Unattended Installation ECHO. ECHO Over the next few minutes you will see automated installations ECHO of various sofware applications, windows updates, and registry ECHO tweaks being implemented. The computer will restart automatically ECHO once the whole process has finished! ECHO. ECHO Removing Screensavers... DEL "%systemroot%\system32\dllcache\*.scr" DEL "%systemroot%\system32\*.scr" ECHO. ECHO Removing useless shortcuts... DEL "%systemdrive%\Documents and Settings\All Users\Start Menu\Windows Update.lnk" DEL "%systemdrive%\Documents and Settings\All Users\Start Menu\Set Program Access and Defaults.lnk" DEL "%systemdrive%\Documents and Settings\All Users\Start Menu\Windows Catalog.lnk" ECHO. ECHO Installing Lavasoft Ad-Aware 6 Build 181 ECHO Please wait... start /wait %systemdrive%\Install\Applications\adaware\aaw6.exe ECHO Finish.. ECHO. ECHO Updating Microsoft JavaVM to 3810 ECHO Please wait... start /wait %systemdrive%\Install\JavaVM\MSJavx86_3810.exe /Q:A /R:N ECHO Finish.. ECHO. ECHO Installing MSN Messenger 6.2 ECHO Please wait... start /wait %systemdrive%\Install\Applications\msn\MsnMsgs.msi /QB ECHO Finish.. ECHO. ECHO Registering Nero Burning ROM... REGEDIT /S %systemdrive%\Install\Applications\Nero\register.reg ECHO. ECHO Installing Nero Burning ROM v5.5.10.56 ECHO Please wait... start /wait %systemdrive%\Install\Applications\Nero\Nero551056.exe /silent /noreboot ECHO Finish.. ECHO. ECHO Installing WinRAR 3.30 ECHO Please wait... start /wait %systemdrive%\Install\Applications\WinRAR\wrar330.exe /s ECHO. ECHO Copying the Licence file and applying Settings ECHO Please wait... Copy "%systemdrive%\Install\Applications\WinRAR\rarreg.key" "%systemdrive%\Program Files\WinRAR\" ECHO Finish.. ECHO. ECHO Installing Via Drivers ECHO Please wait... start /wait %systemdrive%\Install\Applications\Via\Setup.exe -s ECHO Finish.. ECHO. ECHO Installing SoundCard - Onboard ECHO Please wait... start /wait %systemdrive%\Install\Applications\Lyd\Setup.exe -s ECHO Finish.. ECHO. ECHO Installing Office 2003 Professional ECHO Please wait... start /wait %systemdrive%\Install\Applications\Office2003\SETUP.EXE TRANSFORMS=Unattended.MST /qb- ECHO Finish.. ECHO. ECHO Restarting the PC in 1 minute... shutdown.exe -r -f -t 60 -c "Windows XP will now restart in 1 minute, this will give enough time for the shortcuts to update and for the shell to fully load before its ready to restart!" ECHO. ECHO Deleting Temp Installation Files... RD /S /Q %systemdrive%\Drivers RD /S /Q %systemdrive%\Install\Applications EXIT ECHO. ECHO Deleting Temp Installation Files... RD /S /Q %systemdrive%\Drivers RD /S /Q %systemdrive%\Install\Applications It wont delete thoose two dirs to. Why? If I login as "Administrator it will install the programs. But not when Iam login as Buller - And only in the "Users group" Third When I finaly logon as and Administra and it starts the installation it comes with this one: Push Here For people who dont know danish. It means that there is a installation file missing. And I have to point to it. I have a DVD writer so I have the Office unattended stuff on the DVD to. So I SOULD be copied over at the installation of Windows. But It dont seems to. - I point it to the XPCD\$OEM$\$1\Install\Applications\Office2003 And it go further. With no problems. How to make it automatic again?


×
×
  • Create New...