Jump to content

PC_LOAD_LETTER

Patron
  • Posts

    1,803
  • Joined

  • Last visited

  • Donations

    $0.00 

Posts posted by PC_LOAD_LETTER

  1. here and here. :(

    either of those can be fixed using the quote or indent tags: (assuming your reader is running higher than 1024*768 and i hope all of us are)

    HKCU,"AppEvents\Schemes\Apps\Explorer\BlockedPopup\.Current",,0x20000,"%%SystemRoot%%\media\Windows XP Pop-up Blocked.wav"

    HKCU,"AppEvents\Schemes\Apps\Explorer\BlockedPopup\.Default",,0x20000,"%%SystemRoot%%\media\Windows XP Pop-up Blocked.wav"

    HKCU,"AppEvents\Schemes\Apps\Explorer\Navigating\.Current",,0x20000,"%%SystemRoot%%\media\Windows XP Start.wav"

    HKCU,"AppEvents\Schemes\Apps\Explorer\Navigating\.Default",,0x20000,"%%SystemRoot%%\media\Windows XP Start.wav"

    HKCU,"AppEvents\Schemes\Apps\Explorer\SecurityBand\.Current",,0x20000,"%%SystemRoot%%\media\Windows XP Information Bar.wav"

    HKCU,"AppEvents\Schemes\Apps\Explorer\SecurityBand\.Default",,0x20000,"%%SystemRoot%%\media\Windows XP Information Bar.wav"

    HKCU,"AppEvents\Schemes\Apps\Explorer\BlockedPopup\.Current",,0x20000,"%%SystemRoot%%\media\Windows XP Pop-up Blocked.wav"

    HKCU,"AppEvents\Schemes\Apps\Explorer\BlockedPopup\.Default",,0x20000,"%%SystemRoot%%\media\Windows XP Pop-up Blocked.wav"

    HKCU,"AppEvents\Schemes\Apps\Explorer\Navigating\.Current",,0x20000,"%%SystemRoot%%\media\Windows XP Start.wav"

    HKCU,"AppEvents\Schemes\Apps\Explorer\Navigating\.Default",,0x20000,"%%SystemRoot%%\media\Windows XP Start.wav"

    HKCU,"AppEvents\Schemes\Apps\Explorer\SecurityBand\.Current",,0x20000,"%%SystemRoot%%\media\Windows XP Information Bar.wav"

    HKCU,"AppEvents\Schemes\Apps\Explorer\SecurityBand\.Default",,0x20000,"%%SystemRoot%%\media\Windows XP Information Bar.wav"

    HKU,".DEFAULT\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\RunOnce","IE8.1st_UserStart",,"rundll32.exe advpack.dll,LaunchINFSection 5erIE8.inf,1st_UserStart"

    HKU,".DEFAULT\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\RunOnce","IE8.1st_UserStart",,"rundll32.exe advpack.dll,LaunchINFSection 5erIE8.inf,1st_UserStart"

    Im not saying that this is "the fix" and that xper wont look at the problem(or that he will). Im just presenting a workaround that will at the very least, get us through the transition period while other issues are dealt with.

  2. neat look ... just need a little time to get used to :) thanks!

    noticed though in my old posts that formats within codebox that used to appear as intended now doesn't when being (re)viewed (i.e., post #2)

    I think you will have to edit your post to use the <QUOTE> tags which do support formatting in IPB 3

    Yeah codebox and code function exactly the same now so the posts will need to be edited to fix formatting issues. Ive fixed this one. PM me if you see any other that need repairing

  3. That being said, I'm posting to report the code function is not working correctly. Like, what's with the weird colours?

    its for code so it attempts to use source highlighting when you type sentences in it it will attempt to highlight them. use

    for that instead of code

    example of correct sytntax highlighting:

    <!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Strict//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-strict.dtd">
    <html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">
    <head>
    <meta content="text/html; charset=UTF-8" http-equiv="content-type" />
    <meta name="generator" content="CMS" />
    <meta name="description" content="MSFN - Where People Go To Know" />
    <meta name="keywords" content="snip" />
    <base href="http://www.msfn.org/" />
    <title>MSFN - Where People Go To Know</title>
    <!-- Template: news_rss -->
    <link href="http://www.msfn.org/news_rss" rel="alternate" type="application/rss+xml" title="Current news of MSFN - Where People Go To Know" />
    <script src="images/header/external.js" type="text/javascript"></script>
    <!--[if IE 6]>
    <link rel="stylesheet" media="all" type="text/css" href="/images/header/style_ie.css">
    <![endif]-->
    <link rel="stylesheet" type="text/css" href="contentteller.php?ct=core&action=css&id=1" title="Theme #1" />
    </head>
    <body>
    <div class="navbg">
    <div class="navcontainer">
    <a href="http://www.msfn.org">Frontpage</a>
    <a href="http://www.msfn.org/articles_categories">Articles</a>
    <a href="http://www.msfn.org/files_categories">Downloads</a>
    <a href="http://www.msfn.org/news_archive">News Archive</a>

    <a href="http://www.msfn.org/news_submitstory">Submit News</a>
    <a href="http://www.msfn.org/links">Links</a>
    <a href="http://www.msfn.org/board">Forums</a>
    <a href="http://www.msfn.org/news_search/index.html">Search</a>
    <a href="http://www.msfn.org/content_overview/contact.html">Contact Us</a>
    </div>
    </div>

    you can use

     [sql] [xml] [html] and 

    too :thumbup:)more info

  4. Id definitely look for signs of malware or disable your AVs real time protection to see if that alleviates your problem as cluberti suggested

    firefoxs auto session save feature can also cause problems too (though it wouldnt explain the IE issues)

    http://lifehacker.com/5342636/how-to-fix-annoying-youtube-jumpiness-in-firefox

    you could also use disable any toolbars/browser extensions/plugins (often crap toolbars install for both browsers)

    You might try the Adobe 10.1 beta that along with current nvidia drivers, supports GPU acceleration which could take some of the load off of the CPU

    http://www.nvidia.com/object/adobe_flashplayer_plus_nvidia.html

  5. Weve have this discussion here many times and ofter it devolves into a flame war among the "Old OS people"(the relics of a bygone era that refuse to change) and the "New OS people"(the puppets of Bill Gates who fuel the upgrade cycle the "Old OS people" think they can stop) and few of the topics actually address "Security by Obscurity" -The idea that if no one else runs it its secure. The truth of the matter is EVERY OS i dont care if its Windows, Linux, or Apple is susceptible to malicious behavior the second you connect it to the Internet.

    as for Apple, I will admit I cant discuss Apple rationally due to my deep seething hatred of their fanboy crowd. Most of my Apple discussions just end up making me want to beat the crap out of Justin Long and arent very constructive.

    Back to XP though. if you compare XP RTM with an up-to-date copy of XP SP3 youll see tons of differences in security and functionality.

    .NET, USB2.0, Bluetooth, IPv6, WiFi WPA 1/2, Security Center Functionality and WGA were all updated or added to the OS during its lifecycle as well as countless security patches were/are distributed for the OS so its a very different OS now than when it RTMed but at its heart it hasnt moved forward. I hate car analogies but XP is looking more and more like a riced up clown car its owner is trying to get taken seriously at a carshow.

    I still run Windows server 2003 on my servers and even though it is technically a different kernel it still annoys me in a lot of the same ways XP does and I cant wait to get them on 2008 R2 but i just havent had the time.

    Even though I loathe working on it, I have accepted that in my "corporate enviroment" I will probably have to tolerate XP in some capacity for at least another 3-5 years. Ive stopped deploying new machines with XP shortly after the release of Windows 7(Due to Vistas bad rap I had offered staff members the choice of running XP instead just to reduce the whining) but now I have begun the slow transition to moving everyone onto Windows 7 and slowly as my XP machines die out and are replaced I wont have to deal with it anymore.

  6. Yeah i can never tell whats newsworthy when it comes to MS stuff anymore because there are way to many people just waiting to attack at the first sign of a problem. I didnt know if it was affecting anyone. Lucky for me I have WSUS with the auto-approve rules disabled (because of deepfreeze) so my sites have not been widely affected. I have 1 reported case of the exact symptoms on a machine outside my domain but havent looked at it and it could just be any of the hundreds of other things that can cause XP to reboot loop.

  7. put the drivers on a USB drive the same way you used to put them on a floppy (with the txtsetup.oem file) and windows 7 setup should recognize them.

    if that doesnt work youll need to integrate them into the dvd and reburn it

  8. the best part about this is while all the fanboys are dissapointed, I doubt they realize that Apple did this on purpose (remember how they released a 2G smartphone 3 years ago after every other 2G smartphone had dissapeared from the market and acted like thats what every wanted). I guarantee if the iPad is even moderately successful they already have plans for some combination of the following:

    iPad Slim (possibly the iPad Air) same as the the iPad but without the huge bezel

    iPad S slightly faster CPU, much larger pricetag and barely functional multitasking -might also include USB or SD built in (like every netbook ever made) making it less dongle-riffic than the current iPad

    iPad Photo Coming in 2011 -adds a camera (not to be confused with the iPad Video Coming in 2012)

    iPad Wide (Widescreen)

    iPad TV (HDMI/Displayport out, maybe more storage)

    When they launch one of these theyll likely have improved the keyboard software as well and theyll provide it as an update to placate the new owners of the iPad Obsolete.

  9. yeah its not a conclusive test or anything but if those images arent showing and you cant access microsoft, then id say there is about a 90% chance you have conficker living elsewhere on your network that infected this machine.

    If you havent gotten too attached to this install i would just unplug from the network, reinstall, load this patch (KB958644) and possibly an antivirus BEFORE connecting to the network.

    If youve become attached to this install of windows, there are several ways to deal with it which are discussed in depth here:

    http://technet.microsoft.com/en-us/security/dd452420.aspx

    Ideally, you want KB958644 installed on every machine on your network -not just the ones with symptoms

    moving this to the Malware forum...

  10. i just got around to running this on a machine.

    i tried my laptop since its the machine i reboot the most.

    Windows 7 Ent Dell d830 c2d@2G 2Gb ram

    i tried 3 test boots before installing the sdk (timed as a cold start from power button to C+A+D to login)

    1 min 45 seconds

    3 min 10 seconds

    1 min 55 seconds

    after the 6 reboots (and 6 logins and answering 6 UAC prompts between boots) i get:

    1 min 21 seconds

    1 min 20 seconds

    1 min 25 seconds

    1 min 21 seconds

    1 min 22 seconds

    not a major increase but if nothing else its more consistent (wish i woulda taken a few more "before" times)

  11. im trying to download it now. Im on a 45M pipe and its saying over an hour. if i get it and its a valid zip, ill put it on an ftp for you to download.

    in a search for that file name i found a thread about this exact problem (same file even)

    apparently, asus wants to hear from people regarding this so fire away:

    http://vip.asus.com/forum/view.aspx?id=200...SLanguage=en-us

    --edit-- file downloaded OK, ive PMed FTP info Cytomax -check your inbox

  12. try http://207.46.232.182 (microsoft.com's IP) -if this works, then its a DNS issue. contact your ISP, or use alternate DNS (openDNS/GoogleDNS -which is 8.8.8.8 BTW)

    if that doesnt work try this:

    http://www.confickerworkinggroup.org/infec...cfeyechart.html

    yes I know its a clean install but it takes about 10 seconds to get infected if there is another infected machine on your network and one of the symptoms in most variants is microsoft.com being blocked.

  13. you can make XP bootable rescue disks but lately ive just gotten lazy and started using Vista/7 DVD to recover XP installs.

    If you have one available, you can use a Windows Vista/7 DVD to save an XP machine.

    just boot off it, select "Repair your Computer", Ignore that it cant find any installs and run command prompt then from there run regedit.

    you will have to mount the hives manually using File -> 'Load Hive' then selecting the hive from C:\Windows\System32\Config folder

  14. you didnt create it so therefore its warez. we dont support warez versions of any OS here. Assuming your 'complete Vista' is a legitimately purchased version, you are welcome to ask for help customizing it in another topic but if its a cracked/warez version just do us a favor and go away or well ban you.

  15. We had a thread about this here but it got a little argumentative and had to be closed.

    Recently a journalist used the controversial term "GodMode" about this feature and made the incorrect claim that these shortcuts are undocumented. See also http://msdn.microsoft.com/en-us/library/cc...5).aspx#virtual

    To use these features, use the GUID and name the folder as you like, you do not have to use the term the article author used.

    http://msdn.microsoft.com/en-us/library/ee...28VS.85%29.aspx

    The article also lists many Other Canonical names and their relevant Control Panel names which can be useful for creating your own links to Control Panel items.



×
×
  • Create New...