Jump to content
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

MSFN is made available via donations, subscriptions and advertising revenue. The use of ad-blocking software hurts the site. Please disable ad-blocking software or set an exception for MSFN. Alternatively, register and become a site sponsor/subscriber and ads will be disabled automatically. 


Kallin

Member
  • Content Count

    2
  • Donations

    $0.00 
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Kallin

  1. I'm about to throw my computer out a window First I was unable to get the XP installation going due to the install refusing to read the drivers from the floppy. I found this here thread and followed the instructions. After burning off a new disc with the drivers integrated windows installed, but now endlessly reboots (the message is displayed so quickly I cannot read it). My system is the Asus P5N32-E SLI (a 680i chipset). I downloaded the latest 64-bit xp drivers from nVidia, 9.53_nforce_680i_winxp64_english_whql.exe. I did one disc with just the SATA Raid driver installed in textmode, and I did another with both the Sata Raid in textmode and the other one in pnp. The same problem occurs each time. Can anyone suggest any further steps? Thanks. BTW, here are the details of the drivers I obtained from nvidia: Ethernet Driver (v60.24) "WHQL" Network Management Tools (v60.26) "Sedona" SMBus Driver (v4.57) "WHQL" Installer (v5.17) WinXP IDE SataRAID Driver (v6.91) "WHQL" WinXP IDE SataIDE Driver (v6.91) "WHQL" WinXP RAIDTOOL Application (v6.91) "Sedona" And I tried both 1.3.5 and 1.4RC2 of nlite.
  2. I'm about to throw my computer out a window . First I was unable to get the XP installation going due to the install refusing to read the drivers from the floppy. I found this here thread and followed the instructions. After burning off a new disc with the drivers integrated windows installed, but now endlessly reboots (the message is displayed so quickly I cannot read it). My system is the Asus P5N32-E SLI (a 680i chipset). I downloaded the latest 64-bit xp drivers from nVidia, 9.53_nforce_680i_winxp64_english_whql.exe. I did one disc with just the SATA Raid driver installed in textmode, and I did another with both the Sata Raid in textmode and the other one in pnp. The same problem occurs each time. Can anyone suggest any further steps? Thanks. BTW, here are the details of the drivers I obtained from nvidia: Ethernet Driver (v60.24) "WHQL" Network Management Tools (v60.26) "Sedona" SMBus Driver (v4.57) "WHQL" Installer (v5.17) WinXP IDE SataRAID Driver (v6.91) "WHQL" WinXP IDE SataIDE Driver (v6.91) "WHQL" WinXP RAIDTOOL Application (v6.91) "Sedona" And I used the latest released nLite (1.3.5)
×
×
  • Create New...