Jump to content

oldhippiechic

Member
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

  • Donations

    $0.00 
  • Country

    United States

About oldhippiechic

oldhippiechic's Achievements

0

Reputation

  1. I built and edit my webpage with FrontPage. It allows me to edit online. I got a Vista machine and need a replacement, moderate priced, web editor that will import my current site and cart and still allow me to edit online as oppossed to editing on my machine and uploading. Any suggestions?
  2. I just turned on the laptop to check the Discovery, although I did remember that it was checked (on the Vista machine). Just for kicks...since I do it every time I turn the machine on, I checked the network and for the first time since my friend worked on it 2 days ago, I can see the other machine. I have no idea why it all of the sudden worked...again but I'm a bit afraid to turn it off since I lost it once that way. Thanks for all of your suggestions...we'd tried everything and nothing seemed to work out. I can't see from the desktop to the laptop but that's not really important. I needed to see from the laptop to the desktop so I could transfer some files. Also, and I've not tried this yet, but there are a few programs on the desktop that won't run on Vista (ex: FrontPage). I'm assuming I won't be able to run it from the laptop even tho' I can access it on the desktop but I'm not sure. I've got to find a good replacement for FrontPage that will work with Vista. Mostly, I want to be able to edit webpages online without having to do them on the computer and then upload the changes. That's my next challenge. Thanks for the suggestions...I'm not touching anything right now...hopefully it'll keep working.
  3. First off...I've had trouble networking my desktop with my laptop XP machine before. I finally got a computer tech to get it working after about 3 hours...for something that he was sure would take 15 min. I had to replace the laptop. Now I have a new Vista laptop and I'm having the same trouble. A friend who networks for a living spent hours trying to make it work (can't see one machine from the other- either way). We've tried everything including disabling Norton for a bit. It worked for about 3 min. at one point then we rebooted the machines and it was gone again. I'm stumped. Is there anything you could suggest that could be causing this trouble? All systems are set to the same things on both machines (file sharing etc.) and the firewalls in Norton are set to accept as a trusted computer, the other machine. I think the problem is on the XP desktop since that's the one that gave me trouble before. HELP Thanks D
  4. I'm getting a new computer. My options are to get it with Win XP, Vista Business or Vista Home. I'd like to go with Vista if it's working well. I was thinking of getting Vista Business (I'm getting a ThinkPad R61) but wanted to know if Business or Home would have different stability issues. Also, the sales rep said I might think of getting it with XP. Any thoughts that can help me with this dilema? Thanks
  5. I had to do a "recovery" on my C drive on my laptop- it put everything on that drive back to the way it was when I bought the Sony machine. I did all the necessary updates and the computer is working OK. Before that, I was able to network my 2 machines (both XP). Now, I'm trying to setup a Home network and it won't let me in. I ran the Wizard, gave the right answers ("other"- I'm going thru a hub- ea machine is plugged into the router which goes to my cable modem)...named my machines, picked a Network name- just like before. In explorer I see the "microsoft windows network" then I see the name of my home network. When I click on it says it's not accessible. Before it would show me both the laptop and office desktop. Now I don't see the machines when I click the network name but it still tells me that I can't get in- it says maybe I don't have administrative access or another issue. I'm the only one that uses these machines so there're no other users listed. I have tried turning off my Norton to see if that would help but it doesn't. This is suppossed to be simple and I can't figure out what I'm doing wrong. Any simple, easy, detailed directions would be very very appreciated. Thanks and excuse the rambling- I'm getting frustrated with this process.


×
×
  • Create New...