Jump to content
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

MSFN is made available via donations, subscriptions and advertising revenue. The use of ad-blocking software hurts the site. Please disable ad-blocking software or set an exception for MSFN. Alternatively, register and become a site sponsor/subscriber and ads will be disabled automatically. 


pbmdk

Member
  • Content Count

    4
  • Donations

    $0.00 
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About pbmdk

  1. But what do you do when there is a driver that driverforge dosen't reconize ? I have a laptop with a wireless lan adapter that can't be installed using driver forge but all my other driver work fine getting installed using driver forge. hmm- is read there was different install modes but can't get em to work
  2. I have some problem with installing a ibm laptop wireless nic on a x41. driverforge dosen't find the card. i have tryed to change the installing mode to DEVCON and HWPNP to try to see if that made any difference.. but every time driverforge run it says "installing drivers using windows native mode" am i doing something wrong and not devcon mode or hwpnp ,. I insert this line in the ini file. : Driver_Install_Method=Devcon under the settings section. and save the file and startup driverforge. but still .it says that it runs in nativemode.. hm can you help me ? I have tryed to test alot of printer drivers and other drivers and the installer works exelent!! but only that **** nic driver wont be found..
  3. Hey. I have some problem getting the program to work. I downloaded the program. setup the driver folder to "C:\DriversTest" in the config file and put in my hp c1160 driver files in the root of that directory. I changed the language to danish in the wizard config file. I used autoit active window to check that it was the correct text i putin. then I startup the program. put the usb cable from the printer in the computer and the "found new hardware" wizzard popup. I then go to "action" in the program an click "install missing drivers" but nothing realy happens. the "new hardware wizard" stays, and the program tells me that" There are no devices marked for removal. If you think this is an error correct config with proper problem ID's" hmm. I don't know what that means exackly. all I can see is that my hp device is still marked with a yellow mark inside my devicemanager. I use winxp sp3. and the newest version of pro-s installer. please help.
  4. Hey. I have some problem getting the program to work. I downloaded the program. setup the driver folder to "C:\DriversTest" in the config file and put in my hp c1160 driver files in the root of that directory. I changed the language to danish in the wizard config file. I used autoit active window to check that it was the correct text i putin. then I startup the program. put the usb cable from the printer in the computer and the "found new hardware" wizzard popup. I then go to "action" in the program an click "install missing drivers" but nothing realy happens. the "new hardware wizard" stays, and the program tells me that" There are no devices marked for removal. If you think this is an error correct config with proper problem ID's" hmm. I don't know what that means exackly. all I can see is that my hp device is still marked with a yellow mark inside my devicemanager. I use winxp sp3. and the newest version of pro-s installer. please help.
×
×
  • Create New...