Jump to content
MSFN is made available via donations, subscriptions and advertising revenue. The use of ad-blocking software hurts the site. Please disable ad-blocking software or set an exception for MSFN. ×

Please help!


Bolus123
 Share

Recommended Posts

Hi there!

I thought I finally finshed my slipstream, but apparently not. I installed Windows, no problem but after the last minute of finilizing installation it reboots and it doesn't start. It says something like:

"Windows cannot boot because of a problem in the drives configuration"

I think it has something to do with the raid driver I included. THe raid driver just works before chosing a partition, but maybe it didn't integrate it in the windows installation. THe bootloader shows 2 operating systems, because it sees 2 disks? I really hope someone can help.

greetz

Link to comment
Share on other sites


I found out it probably has to do something with the not-WHQL sertified drivers. I found the new drivers from nvidia who are WHQL sertified, but I am not sure how to integrate them. I use PATA raid, do I have to integrate the SATA-IDE folder (without txtsetup.oem?) or the SATA folder?

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Bolus123

Just one question :) You're usin unattended installation ? If so check winnt.sif in i386 folder for these

[unattended]

DriverSigningPolicy=Ignore

NonDriverSigningPolicy=Ignore

If no such strings so simply add it, and rebuild CD.

Edited by _atta_
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.


×
×
  • Create New...