Jump to content

WinPE 2.0 not working with UNC


ms007
 Share

Recommended Posts

For better understanding and reproducing I have written this vbs script.

It should open the sysinternal process explorer on a unc share, which has been mapped before.

Set WSHShell = CreateObject("WScript.Shell")

Set WSHNetwork = CreateObject("WScript.Network")

On Error Resume Next

WSHNetwork.RemoveNetworkDrive "K:"

WSHNetwork.MapNetworkDrive "K:", "\\srv01\d$", False, "user1", "password1"

On Error Goto 0

WSHShell.Run "\\srv01\d$\procexp.exe", 1, True

When I run this script, it brings this error message:

Line 9 ... The system cannot find the file specified. Code: 80070002

When I adapt line 9 like this

WSHShell.Run "cmd.exe /c \\srv01\d$\procexp.exe", 1, True

or like this

WSHShell.Run "k:\procexp.exe", 1, True

everything works like expected.

With WinPE 1.6 running the script also works fine. I searched the forum for this error but it seams that this behaviour was not posted before.

Also changing zone information in the registry like described on: http://support.microsoft.com/kb/303650/en-us does not change the situation.

Has anybody the same problems?

Cheers

Marc

Link to comment
Share on other sites


Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.


×
×
  • Create New...