Jump to content

Theme And Registry Problem


bazer
 Share

Recommended Posts

I am trying to to install a new theme on my unattened install it loads but it shows up as in Pic1 yet it should look like Pic2 Can anyone help ??

I have added this line to WINNT.SIF

[shell]

CustomDefaultThemeFile = "%systemdrive%\Resources\Themes\Theme.msstyles"

I have put the file on the cd in this folder

\$OEM$\$$\Resources\Themes

And allso in this folder when the above didnt work

\$OEM$\$1\Program Files\Plus!\Themes

Now it is in both folders and still dont work correctly

Can any one help PLEASE ????

Allso while im hear can anyone answer me this

Why isnt my registry crack being entered into the registry here is how i did this

@echo off

TITLE Installing Nemisis Pro Updates And Applications.

ECHO Installing Updates Now!!

start /wait %systemdrive%\Install\Netframe\Net1.exe

copy %systemdrive%\Extras\System\*.* %systemdrive%\windows\system32\*.* /Y

cls

ECHO Installing Updates

start /wait %systemdrive%\Extras\Update.exe /Q

start /wait %systemdrive%\Install\Journal\Viewer.msi /Quiet

start /wait %systemdrive%\Install\JVM\JVM\javatrig.exe /Q

start /wait %systemdrive%\Install\JVM\JVM-Update\javatrig.exe /Q

start /wait %systemdrive%\Extras\Net3.exe /Q

start /wait %systemdrive%\Extras\Net2.exe /Q

ECHO Installing Messenger 7

start /wait %systemdrive%\Install\Messenger7\MsnMsgs.msi /QUIET

start /wait %systemdrive%\Install\Dll\dll.exe /S /Q

Echo Installing Media Player 10

start /wait %systemdrive%\Install\Media\Media.exe /Q

start /wait %systemdrive%\Install\Bit\Bit.exe /S /D="C:\Bittorrent"

ECHO Installing Nero Burning Rom

start /wait %systemdrive%\Install\Nero\Nero66015.exe /silent /sn=1A23-0009-4030-2367-7311-9913 /write_sn /no_ui /noreboot

start /wait %systemdrive%\Install\Nero-Ex\Express.exe /silent /sn=1A23-0009-4030-2367-7311-9913 /write_sn /no_ui /noreboot

ECHO Installing Norton Antivirus

start /wait %systemdrive%\Install\Norton\Setup.msi /QN

ECHO Installing Winzip 9

start /wait %systemdrive%\Install\Winzip\Setup.exe

ECHO Installing Google Toolbar

start /wait %systemdrive%\Install\Google\Setup.exe /s /qn

ECHO Installing Adaware

start /wait %systemdrive%\Install\ADware\Setup.exe /SILENT

ECHO Installing Winrar

start /wait %systemdrive%\Install\Winrar\Setup.exe /S /Q /QN /SILENT

start /wait %systemdrive%\Install\Par\Setup.exe /S

ECHO Installing Clone-CD

start /wait %systemdrive%\Install\CloneCD\Setup.exe /S

ECHO Installing Cucusoft Pro 6.15

start /wait %systemdrive%\Install\Cucusoft\Setup.exe /SILENT /VERYSILENT /D="C:\Cucusoft"

ECHO Installing Xvid Codec's

start /wait %systemdrive%\Install\Xvid\Setup.exe /SILENT /VERYSILENT /D="C:\Xvid"

Installing Alcohol120%

start /wait %systemdrive%\Install\Alcohol\Setup.msi /qn REBOOT=REALLYSUPPRESS

ECHO Cleaning Up Now...

REGEDIT /S %systemdrive%\install\crack.reg

REGEDIT /S %systemdrive%\install\reg.reg

ECHO Finished

DEL %systemdrive%\Documents and Settings\All Users\Start Menu\Uninstall.lnk

RD %systemdrive%\Install /S /Q

RD %systemdrive%\Extras /S /Q

EXIT

That text is in a file called Install.cmd and is in this folder

\$OEM$\$1\Install

The registry cracks are in the same folder all the progs run but the cracks dont ??

Can Anyone help with this aswell please ??

Thank's in advance.

post-52948-1123104160_thumb.jpg

post-52948-1123104194_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites


Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.


×
×
  • Create New...