Jump to content

AVG Free 2013 silent install


jinkazama
 Share

Recommended Posts

You can download AVG free 2013 offline installers (x86 x64) here

You can use this code to perform a silent install

avg_free_x64_all_2013_releasenumber.exe /UILevel=silent /AppMode=setup /InstallToolbar=0 /ChangeBrowserSearchProvider=0 /SelectedLanguage=1040 /InstallSidebar=0 /ParticipateProductImprovement=0 /DontRestart /DisableScan /KillProcessesIfNeeded

I'm italian and i've selected SelectedLanguage=1040 but you can change it

Here a list of language codes

Edited by jinkazama
Link to comment
Share on other sites


You can use this OS.vbs to know your OS language code :

OS.vbs


On Error Resume Next

Const wbemFlagReturnImmediately = &h10
Const wbemFlagForwardOnly = &h20

arrComputers = Array(".")
For Each strComputer In arrComputers

Set objWMIService = GetObject("winmgmts:\\" & strComputer & "\root\CIMV2")
Set colItems = objWMIService.ExecQuery("SELECT * FROM Win32_OperatingSystem", "WQL", _
wbemFlagReturnImmediately + wbemFlagForwardOnly)

For Each objItem In colItems
WScript.Echo "CountryCode: " & objItem.CountryCode
WScript.Echo "Locale: " & objItem.Locale
strMUILanguages = Join(objItem.MUILanguages, ",")
WScript.Echo "MUILanguages: " & strMUILanguages
WScript.Echo "OSLanguage: " & objItem.OSLanguage
Next
Next

Copy/paste inside Notepad and save as OS.vbs

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

It works.

You can also use the witch /UILevel=minimal instead of /UILevel=silent.

This will show you the main installer-screen with progressbar.

The problem is: After installing it silent, it opens the UserGUI. If you try to kill the process avgui.exe it makes errors because you have no permissions to kill this.

Any solutions to prevent the silent install from lauchning the GUI at the end?

TIA

skav

Link to comment
Share on other sites

The problem is: After installing it silent, it opens the UserGUI. If you try to kill the process avgui.exe it makes errors because you have no permissions to kill this.

Any solutions to prevent the silent install from lauchning the GUI at the end?

TIA

skav

i found a working solution:

add these lines after silent installer


PING 1.1.1.1 -n 1 -w 5000 >NUL
taskkill /t /f /im avgui.exe

Link to comment
Share on other sites

  • 2 years later...

I've tried it 3 times and it works...

Tomorrow i'll retry

I attach AVG installer pdf switch list

Thank you so much for the PDF, this was what I was looking for :)

And, the taskkill trick isnt working for me :(

 

 

Cheers.

Edited by niT3_riD3r_pr0
  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.


×
×
  • Create New...