Jump to content

Undefined error


Recommended Posts


Well I think the problem might be with your installations returning 3010 instead of 0, but I'm not sure I'll have to investigate a little further. Is there any reason you're not slipstreaming your updates into the Office install? It would be much easier and less time consuming than installing them individually.

edit: Have you tried installing it manually with the same folder structure and filenames?

Edited by zorphnog
Link to comment
Share on other sites

Well I think the problem might be with your installations returning 3010 instead of 0, but I'm not sure I'll have to investigate a little further. Is there any reason you're not slipstreaming your updates into the Office install? It would be much easier and less time consuming than installing them individually.

edit: Have you tried installing it manually with the same folder structure and filenames?

Not sure on how to slipstream them into office but is an option that i would take up

Link to comment
Share on other sites

Hi,

I had this problem too. Error in line 456 in installer.hta.

Do you integrate your WinXP Updates with nLite? Because the KB931768 (Update for Internet Explorer) is the problem...

After several tests i found it out and now I will install this update at the end of the installation, no more problem.

Maybe it can help you.

Greetings

reini.m

Link to comment
Share on other sites

  • 7 months later...

Hello, at me the same error at installation Office 2007 (with integrated SP1 though and without it the same was). WPI v6 gave out an error "Undefined", after pressing of button OK the script continued work, v6.3 is closed there and then.

You can help me??? What it is necessary to make, that the error did not stand out???

Link to comment
Share on other sites

Excuse, I badly understand in English (wash the translator badly more precisely translates your phrase)

The error occurs at last stage (just when it is established SP1 which is placed in folder Updates in the distribution kit).

I simply wished to learn - whether it is possible to make, that WPI did not take off for an installation time of this package.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.


×
×
  • Create New...