Jump to content
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

MSFN is made available via donations, subscriptions and advertising revenue. The use of ad-blocking software hurts the site. Please disable ad-blocking software or set an exception for MSFN. Alternatively, register and become a site sponsor/subscriber and ads will be disabled automatically. 


sillentkil

(solved)net use with windows pe booting from ris

Recommended Posts

hi,

for serveral days im trying to set up a netwerk connection using windows pe

with the boot cd this works great with net use

the problem is when i boot windows pe using ris, net use doesnt work any more :angry:

does someone know a solution to this :unsure:

{edit}

the problem was that we booted from the boot.wim file just place the rest of the pe files in the boot.wim file and it works

Ricardo

Edited by sillentkil

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...