Jump to content
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

MSFN is made available via donations, subscriptions and advertising revenue. The use of ad-blocking software hurts the site. Please disable ad-blocking software or set an exception for MSFN. Alternatively, register and become a site sponsor/subscriber and ads will be disabled automatically. 


Sign in to follow this  
kane3162

vlite 1.0b error...er... problem...

Recommended Posts

Weird... worked with the last version.. but in 1.0b when i did the unattended section i put in the key and some other stuff as well as accept EULA and it still asked for my key and to accept the EULA.....

[Drivers]

[unattended]

SpecRegional

AcceptEULA

SkipNewUser

NetworkLoc = 1

ProtectPC = 3

Accept EULA is their (didnt work) but my serial isnt.... WTF?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Have you booted that DVD or you ran Setup manually?

Also is there Autounattend.xml in the root of that DVD?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Have you booted that DVD or you ran Setup manually?

Also is there Autounattend.xml in the root of that DVD?

If Autounattend.xml in root does not work try adding this file into the Source directory.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ok here is my last session.ini.....

Additionally here is my Autounattend.xml

Here's Last Session....


; vLite preset file

[Information]
Version = 1.0 beta on 2.0.50727.42 Microsoft Windows NT 5.1.2600 Service Pack 2
Target = Windows Vista Ultimate x64 64bit 6.0.6000.16386

[Components]
Compatibility1 = 1
Compatibility2 = 3
;# Accessories #
Welcome Center
;# Drivers #
Printers-Apollo
Printers-Citizen
Printers-Dell
Printers-Diconix
Printers-Fuji Xerox
Printers-Fujitsu
Printers-Gestetner
Printers-IBM
Printers-Infotec
Printers-Konica
Printers-Konica Minolta
Printers-Kyocera Mita
Printers-Lanier
Printers-Minolta
Printers-Minolta-QMS
Printers-NEC
Printers-NRG
Printers-Oce
Printers-Oki
Printers-Okidata
Printers-Olivetti
Printers-Panasonic
Printers-QMS
Printers-Ricoh
Printers-Samsung
Printers-Savin
Printers-Seikosha
Printers-Sharp
Printers-Sony
Printers-Star
Printers-Tally
Printers-Tektronix
Printers-Wipro ePeripherals
;# Languages #
Japanese
Korean
Simplified Chinese
Traditional Chinese
;# Multimedia #
SideShow
Windows Calendar
Windows Media Samples
;# Network #
Connect to a Network Projector
;# Services #
Volume Shadow Copy
;# System #
Help
Microsoft Agent
Parental Controls
System Restore
Tablet PC
Windows Backup

[Options]
UAC (User Account Control) = Disabled
Memory requirement = 256MB
Power scheme = High performance
Hibernation = Off
Show hidden files and folders = Yes
Show protected operating system files = Yes
Show extensions for known file types = Yes

[Protection]

[Drivers]

[Unattended]
SpecRegional
AcceptEULA
SkipNewUser
NetworkLoc = 1
ProtectPC = 1

Heres Autounattend.xml

<?xml version="1.0" encoding="utf-8"?>
<unattend xmlns="urn:schemas-microsoft-com:unattend">
<settings pass="windowsPE">
<component name="Microsoft-Windows-International-Core-WinPE" processorArchitecture="amd64" publicKeyToken="31bf3856ad364e35" language="neutral" versionScope="nonSxS" xmlns:wcm="http://schemas.microsoft.com/WMIConfig/2002/State" xmlns:xsi="http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance">
<SetupUILanguage>
<UILanguage>en-US</UILanguage>
</SetupUILanguage>
<InputLocale>00040408</InputLocale>
<UserLocale>en-US</UserLocale>
<UILanguage>en-US</UILanguage>
<SystemLocale>en-US</SystemLocale>
</component>
<component name="Microsoft-Windows-Setup" processorArchitecture="amd64" publicKeyToken="31bf3856ad364e35" language="neutral" versionScope="nonSxS" xmlns:wcm="http://schemas.microsoft.com/WMIConfig/2002/State" xmlns:xsi="http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance">
<UserData>
<ProductKey>
<Key>NOT HAPPENING KIDZ</Key>
<WillShowUI>OnError</WillShowUI>
</ProductKey>
<Organization>STILL NOT HAPPENING</Organization>
<FullName>NO THANK YOU ID THEFT</FullName>
<AcceptEula>true</AcceptEula>
</UserData>
</component>
</settings>
<settings pass="oobeSystem">
<component name="Microsoft-Windows-Shell-Setup" processorArchitecture="amd64" publicKeyToken="31bf3856ad364e35" language="neutral" versionScope="nonSxS" xmlns:wcm="http://schemas.microsoft.com/WMIConfig/2002/State" xmlns:xsi="http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance">
<AutoLogon>
<Password>
<Value>HELL NO STILL NOT HAPPENING</Value>
</Password>
<Enabled>true</Enabled>
<LogonCount>1</LogonCount>
<Username>Administrator</Username>
</AutoLogon>
<OOBE>
<HideEULAPage>true</HideEULAPage>
<NetworkLocation>Home</NetworkLocation>
<ProtectYourPC>1</ProtectYourPC>
<SkipMachineOOBE>true</SkipMachineOOBE>
<SkipUserOOBE>true</SkipUserOOBE>
</OOBE>
<TimeZone>(GMT-08:00) Pacific Time (US & Canada)</TimeZone>
<UserAccounts>
<AdministratorPassword>
<Value>HELL NO STILL NOT HAPPENING</Value>
</AdministratorPassword>
</UserAccounts>
</component>
</settings>
<settings pass="specialize">
<component name="Microsoft-Windows-Shell-Setup" processorArchitecture="amd64" publicKeyToken="31bf3856ad364e35" language="neutral" versionScope="nonSxS" xmlns:wcm="http://schemas.microsoft.com/WMIConfig/2002/State" xmlns:xsi="http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance">
<ComputerName>Zangetsu</ComputerName>
</component>
</settings>
<cpi:offlineImage cpi:source="wim:C:/Documents and Settings/1337Admin/Desktop/VISTA/sources/install.wim#Windows Vista Ultimate x64" xmlns:cpi="urn:schemas-microsoft-com:cpi" />
</unattend>

MY BAD... trying to make a boot from USB i had that problem and my BIOS was trying to boot from it... my bad that was only the BOOTMGR problem

EDIT: also volume shadow copy is NOT removed...... Windows Media Samples... also not removed....

EDIT2: Attached files NEGATIVE is in place of sensitive information..... still asks for key and to accept EULA....

Last_Session.ini

Autounattend.xml

Edited by kane3162

Share this post


Link to post
Share on other sites

Not yet, just collecting bugs at this stage. Thank you for reporting, please have patience.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Try removing

<SkipMachineOOBE>true</SkipMachineOOBE>

(Or set it to false)

Share this post


Link to post
Share on other sites
Try removing

<SkipMachineOOBE>true</SkipMachineOOBE>

(Or set it to false)

Open the XML with norepad and change into :

<SkipMachineOOBE></SkipMachineOOBE>

Share this post


Link to post
Share on other sites

thats the think.... i want to ship OOBE..... just like i do with XP as OOBE makes me want to kill a goat... and not in the sacrificial way....... i want to select the partitions and walk away..... not have to set every **** setting....,

EDIT,.....:

nuhi.... is their anyway that the next release of nLite can have the wonderful Printer list as il listrated here so I can leave only the ones I want and not have to dig for every brand and type myself and copy....err basically use nLite as a one stop shop tool..... K ThX

Edited by kane3162

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...