Jump to content
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

MSFN is made available via donations, subscriptions and advertising revenue. The use of ad-blocking software hurts the site. Please disable ad-blocking software or set an exception for MSFN. Alternatively, register and become a site sponsor/subscriber and ads will be disabled automatically. 


nuhi

nLite 1.3.5 - Patched Edition

Recommended Posts

Just a few important fixes to keep you calm, few bugs were starting to get annoying.

Changelog and download

Have phun hax0r 1337.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Cool :thumbup

Thanks a lot nuhi, I will give it a try soon!

:hello:

P.S.: First! :P

Edited by rado354

Share this post


Link to post
Share on other sites

Does it solve the "windows file protection" problem? when you install drivers in a clean windows installation :whistle:

Share this post


Link to post
Share on other sites

rado354, k, let me know if it breaks any addon which worked on the previous version.

inferno128, platonic I presume ;)

Mauri, haven't changed anything regarding that. Tried it once and it was something with Front Page Extensions...beats me. Anyway I ran sfc /scannow and inserted nlited CD and it took what it needed. But yeah it would be nice to have that fixed.

minigun, come back one year!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nuhi, I forgot to tell you too, during the extraction/integration of XP SP2, the program loads around 300MB Ram until it finishes and you click ok then restore the memory. is it normal or is it a bug? I saw it since earlier versions.

Also, I place IE7 in first place to integrate and then WMP11 secondly, but for some reason, WMP11 is integrated first and then IE7.... why?

post-129732-1178764191_thumb.jpg

Edited by Mauri

Share this post


Link to post
Share on other sites

Well, I got this new problem in a new installation during the copy of the files:

can't copy WMPMDE.DLL @ 90% of the progress

can't copy WMVDECOD.DLL @ 91% of the progress

Using a new XP CD+SP2+IE7+WMP11 created with version 1.3.5 and WMP11 Slipstreamer 0.7 (running Vista Basic) the iso file was 600MB...

But running WinXP the iso file was 603MB.... why??? I used the same things in differente OS's and in this case the copy of the files was succesfull

CD-RW surface seems to be ok, no problem detected with CDCheck.

Edited by Mauri

Share this post


Link to post
Share on other sites
mauri can u please attach your preset? (dont copy/paste......)

Which one? because I formated the pc with the vista basic and installed XP with the cd created on my xp machine.

I attach the file "ultima sesion" taken from my xp pc.

Ultima_Sesi_n.ini

Share this post


Link to post
Share on other sites

tried your preset and all worked fine....

it is true that i didnt test on vista....i tested all on xp pro. but it should work fine on vista too

can u please try like this

copy cabinet.dll from xp to nlite folder

then retry. and post here if any errors occured.

Edited by boooggy

Share this post


Link to post
Share on other sites

kewl ... new ver out! :) ey nuhi, have my requests (always hide taskbar icons, i.e, volume controller & being stuck at computer name) made it to this patched ver? thanks!

Edited by Kiki Burgh

Share this post


Link to post
Share on other sites
rado354, k, let me know if it breaks any addon which worked on the previous version.

Everything works just fine :yes:

Cheers!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×