Jump to content
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

MSFN is made available via donations, subscriptions and advertising revenue. The use of ad-blocking software hurts the site. Please disable ad-blocking software or set an exception for MSFN. Alternatively, register and become a site sponsor/subscriber and ads will be disabled automatically. 


Sign in to follow this  
-Tex-

Can't create iso image in all versions vLite

Recommended Posts

When i minimize vista aply changes and want to create iso status go to 300 mb then program say "Could not create iso". What's a problem ?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hm.

What is the folder used, did you maybe used root of some partition?

Are all files inside the selected folder accessible?

And do you have enough free space?

Share this post


Link to post
Share on other sites

I have enough free space and root access for all partitions. There is one moment in this problem i couldn't create iso after applying changes if a not apply them iso created sucsessfull if i apply them i get after status in 300 mb "The image was not created"

There is one new problem if i choose apply method "Aply and rebuild" during process when programm save changes i get an error

"Error while accessing image.

-The process cannot access the file because it is being used by another process"

Edited by -Tex-

Share this post


Link to post
Share on other sites
I have enough free space and root access for all partitions. There is one moment in this problem i couldn't create iso after applying changes if a not apply them iso created sucsessfull if i apply them i get after status in 300 mb "The image was not created"

There is one new problem if i choose apply method "Aply and rebuild" during process when programm save changes i get an error

"Error while accessing image.

-The process cannot access the file because it is being used by another process"

hi,

i've got the same problem. im trying to vlite vista x64 and get the same messages with both vlite 0.95 and the previous ver.

currently, im using xp x64 with sp2. so, im thinking of building the iso myself using cdimage.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Try to render to your C drive..in some way i also get errors if i render to another partition..

tell us the excact locations of the source and the save files that the first 2 steps when running Vlite

Also tell us if the partition used are all ntfs

Edited by studio48

Share this post


Link to post
Share on other sites

ty, studio48

well, why didn't i think of it? that might be the problem. will try and let you know.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I'm getting the same problem... i have plenty of space. I was using my g: drive, but then I moved the folder to my c: drive. Same result. I don't have any AV running, and did a fresh reboot just to be sure. I was successful in the past, but that was a different install.

I'm going to try on a different pc and see what happens.

All NTFS.

Share this post


Link to post
Share on other sites

how do you manage to slim it down to 300mb? the smallest size I can get when I checked all options in vLite are 650mb... strange...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...