Jump to content

"Cannot find C:\install\main_batch.cmd"


Recommended Posts

After waiting 39 minutes for xp to finish installing on VMware, i get to these errors:

"Cannot find C:\install\main_batch.cmd"

"Cannot find C:\install\hotfixes.cmd"

"Cannot find C:\install\applications.cmd"

Inside my winnt.sif (which is placed in the I386 folder), the relevent section looks like this:

[GuiRunOnce]
%systemdrive%\$OEM$\$1\$INSTALL\main_batch.cmd
%systemdrive%\$OEM$\$1\$INSTALL\hotfixes.cmd
%systemdrive%\$OEM$\$1\$INSTALL\applications.cmd

Inside my "TEST.ISO", the structure is as follows:

WXPFPP_EN
  -$OEM$
    |
     --$1
          |
           --$DRIVERS
           --$INSTALL
               |
                --APPLICATIONS
                --HOTFIXES
                --TOOLS
                --main_batch.cmd
                --hotfixes.cmd
                --applications.cmd

The finished installation in VMware shows:

MY COMPUTER
 |
 ---Local Disk (C:)
       |
        --$DRIVERS
        --$INSTALL
             |
             --main_batch.cmd
             --hotfixes.cmd
             --applications.cmd
         --HOTFIXES
         --TOOLS

I noticed there is no $OEM$ or $1 folder on my local disk (C drive) on my vmware emualtion, perhaps there isnt supposed to be .........Im confused as to why windows cant see the path to my *.cmd files.

Any ideas?

Link to post
Share on other sites

There isnt supposed to be a dollar sign infront of the INSTALL directory :)

Or the DRIVERS directory for that matter.

From the guide: http://www.MSFN.org/unattended/xp/gettingstarted.htm

..........you want to install extras such as the drivers, applications, hotfixes and such, then create the following directories in the XPCD folder:

C:\XPCD\$OEM$\$1\install\

C:\XPCD\$OEM$\$1\drivers\

So, that is what I did.

I do have OEMPreinstall=YES.

Link to post
Share on other sites

[GuiRunOnce]

%systemdrive%\$OEM$\$1\$INSTALL\main_batch.cmd

%systemdrive%\$OEM$\$1\$INSTALL\hotfixes.cmd

%systemdrive%\$OEM$\$1\$INSTALL\applications.cmd

should be

[GuiRunOnce]

%systemdrive%\install\main_batch.cmd

%systemdrive%\install\hotfixes.cmd

%systemdrive%\install\applications.cmd

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...