Jump to content

autologon problem


ixpee
 Share

Recommended Posts

Hi

i've got a problem with the admin/owner account.

What I wanna do:

Fully updated xp, some xtra's like xpize, word viewer, winrar, ....

I use xp home.

problem is he always want to logon as aowner..and can't find where to change that to the normal 'Administrator'....

Also I use creatuser.ese to create extra user . This is started from cmdlines.txt

User is made and i can logon with it...But xp stills try to logon as 'Owner'

grtz

ixpee.

Edited by ixpee
Link to comment
Share on other sites


tx for reply nuhi

bu that's not the problem...I can make things work without any any problem..But that involves manual adjustements..and i hate all manual things :)

I wanna automate it ..but u already gave me an answer...next version:)

Hope to see it soon...and tx for all ur efforts :thumbup

grtz

ixpee

Link to comment
Share on other sites

I've got this problem, too, but with some additional trouble. I can login when I manually choose for 'Eigenaar' ('Owner' in Dutch), but when the system locks, nothing gets me logged in ('Eigenaar'/'Owner', 'Beheerder'/'Administrator', no pass, with/without admin pass as set in nLite).

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.


×
×
  • Create New...