Jump to content
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

MSFN is made available via donations, subscriptions and advertising revenue. The use of ad-blocking software hurts the site. Please disable ad-blocking software or set an exception for MSFN. Alternatively, register and become a site sponsor/subscriber and ads will be disabled automatically. 


Sign in to follow this  
Heartofgold

03AF:OCCA@*SUWIN error?

Recommended Posts

I have a computer with Mobile and Duron 4 1200 mhz with 256 memory. I'm trying to load Windows 98SE on it. It has a brand new 80 gig hard drive. It just starts to load windows when this message comes up 03AF:OCCA@*SUWIN

I have replaced the ribbon for the cd-rom drive the hard drive and the 3 1/2. But the message keeps coming up and won't allow me to load windows.

Any ideas of what is going on.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Try a DOS floppy and partition your drive.

Try 4 or 5 GIG for C:\ And keep the rest under 20 GIG

I did the same here on my 40 GIG

Make sure you divide the bytes properly with 0 bytes free.

ps022oa7.gif

Other than that no clue, GL

Edited by kartel

Share this post


Link to post
Share on other sites

Did you try CLEAR CMOS and "load setup defaults" till you load windows then go back and "load performance defaults" to enable 32bit (on some), then tweak and peak back to stable settings?

Make sure RAM sets to "NORMAL" not "ultra fast" or what have you.

ps

also try another HD in that computer and see if it loads on that and\or put the 80 in another computer and see if it loads on that or gives the same error, then maybe that will narrow it down.

Edited by kartel

Share this post


Link to post
Share on other sites

I put another hard drive in with windows 98SE preloaded and it works. Looks like the 80 gig hard drive is toast. Not even three months old

I put the 80 gig hard drive in another computer and it loaded. So I don't know what's going on here?????

Edited by Heartofgold

Share this post


Link to post
Share on other sites
I put the 80 gig hard drive in another computer and it loaded. So I don't know what's going on here?????

LOL, welcome to windows, garbage can is on the left........

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×