Jump to content
MSFN is made available via donations, subscriptions and advertising revenue. The use of ad-blocking software hurts the site. Please disable ad-blocking software or set an exception for MSFN. ×

Recommended Posts

I cannot seem to get my oobeinfo.ini working again. I had this working in the past and now it seems to be ignored.

I want to create a single account "Dennis" and have this account replace the administrator account. I do NOT want the administrator account created at all. When I go to documents and settings I only want to see a folder Dennis and All Users.

Here is what I have

OOBEINFO.INI

[userInfo]Identity000="Dennis"

file is located in $OEM$\$$\system32\oobe\OOBEINFO.INI

my winnt.sif

;SetupMgrTag

[Data]AutoPartition=0

MsDosInitiated="0"

UnattendedInstall="Yes"

AutomaticUpdates=yes

[unattended]

UnattendMode=FullUnattended

OemSkipEula=Yes

OemPreinstall=Yes

UnattendSwitch="yes"

TargetPath=\WINDOWS

FileSystem=*

Repartition=No

WaitForReboot="No"

;OemPnPDriversPath="Drivers\000_intel_INF;Drivers\001_Network;Drivers\002_Sound;Drivers\003_Video;Drivers\004_Other"

[GuiUnattended]

AdminPassword=*

EncryptedAdminPassword=NO

AutoLogon=No

; AutoLogonCount=2

OEMSkipRegional=1

TimeZone=4

OemSkipWelcome=1

[userData]

ProductKey= (removed for this post)

FullName="User"

OrgName="Unattended XP SP2"

ComputerName=*

[TapiLocation]

CountryCode=1

Dialing=Tone

AreaCode=909

;LongDistanceAccess=""

[RegionalSettings]

LanguageGroup=1

[branding]

BrandIEUsingUnattended=Yes

Home_Page="http://www.google.com/webhp?complete=1&hl=en"

[Proxy]

Proxy_Enable=0

Use_Same_Proxy=1

[identification]

JoinWorkgroup=WORKGROUP

[Networking]

InstallDefaultComponents=Yes

[Components]

msmsgs=off

msnexplr=off

freecell=off

hearts=off

minesweeper=off

pinball=off

solitaire=off

spider=off

zonegames=off

[WindowsFirewall]

Profiles = WindowsFirewall.TurnOffFirewall

[WindowsFirewall.TurnOffFirewall]

Mode = 0

[GuiRunOnce]

command9= "%SystemDrive%\install.cmd"

For some reason I cannot figure out the Administrator account is still being created and the Dennis account is not be created. Any thoughts on what is causing this?

Dennis

Edited by dlevens
Link to post
Share on other sites

Try the net user Dennis /add command.

http://unattended.msfn.org/unattended.xp/view/web/27/

Read the net user method.

I have no idea about your problem.

And under [guirunonce], why is it command9=blahblahblah

Shouldn't it be command0=blahblahblah

I prefer to get the oobeinfo process working as it worked before. it does not matter what number command you use, I have it at 9 because I always want this command last. I can slip in other commands easy this way. Thanks for the suggestion, but I am not looking for another way to do this.

Dennis

Link to post
Share on other sites

I tried adding the autologon.reg to my cmdlines.txt and it does try to autologon Dennis, but I get an error

"The system could not log you on...." etc

I also see that the Administrator account was created?!?!?! wtf

Dennis

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...