Jump to content

XPCPIGDI.CMD error


Recommended Posts

When "XPCREATE.CMD" run's the plug-in "XPCPIGDI.CMD" it will halt with a error message that is something like:

"Package Not Expected At This Time"

The original "gdidettool.exe" is placed in the "SVC-GDI" folder as per "Current Hotfixes" section on GM's website.

Running the "XPCPIGDI.CMD" independently of the "XPCREATE.CMD" will create the new packaged "GDITOOL.EXE" with no error (althoh a message window appears during XP installation)

Any Help on this please ?

Link to post
Share on other sites

The original "gdidettool.exe" is placed in the "SVC-GDI" folder as per "Current Hotfixes" section on GM's website.

Running the "XPCPIGDI.CMD" independently of the "XPCREATE.CMD" will create the new packaged "GDITOOL.EXE" with no error (althoh a message window appears during XP installation)

ironside, Have you ever tried to put "GDITOOL.EXE" in SVC-CF2 then running "XPCREATE.CMD"? I think you can use "GDITOOL.EXE" in "SVC-CF2" instead of "gdidettool.exe" in "SVC-GDI".

In my case, I can use "gdidettool.exe" in "SVC-GDI" without no error. But after running XPCREATE.CMD, I can see "GDITOOL.EXE" in CF2 that is created automatically.

Edited by Tinywoods
Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...