Jump to content

System won't reboot after start command


 Share

Recommended Posts

It tells me the swiches are wrong. Someone take a look.

CLS

@echo off

TITLE Windows XP SP2 - Semi Unattended Installation

ECHO.

ECHO Over the next few minutes you will see automated installations

ECHO of various software applications, windows updates, and registry

ECHO tweaks being implemented

ECHO The computer will restart automatically

ECHO once the whole process is finished!

ECHO Please Wait......

ECHO.

ECHO Removing Wallpapers and Screensavers...

DEL %systemroot%\*bmp"

DEL %systemroot%\Web\Wallpaper\*jpg"

DEL %systemroot%\system32\dllcache\*.scr"

DEL %systemroot%\system32\*.scr"

ECHO.

ECHO Applying Registry Tweaks

REGEDIT /S %systemdrive%\install\regtweaks.reg

ECHO.

ECHO Starting installation of Applications

ECHO.

ECHO Installing WinRAR v330

ECHO Please wait...

start /wait %systemdrive%\install\Applications\Winrar\wrar330.exe /S

ECHO.

ECHO Installing Windows Media Player 9

ECHO PLease wait...

start /wait %systendrive%\Install\WMP9\MPSetupXP.exe /Q:A /R:N

ECHO.

ECHO Installing Windows Media Encoder 9

ECHO Please Wait...

start /wait %systemdrive%\Install\WMPencoder\WMEncoder.exe /Q:A /R:N

ECHO.

ECHO Installing DirectX 9.0b

ECHO please wait...

start /wait %systemdrive%\Install\DirectX9\DX9NTopk.exe

ECHO.

ECHO Restarting the PC in 1 minute...

shutdown.exe -r -f -t 60 -c

ECHO "Windows XP will now restart in 1 minute,

ECHO this will give enough time for the shortcuts to update and for the

ECHO shell to fully load before its ready to restart!"

ECHO.

ECHO Deleting Temp Installation Files...

RD /S /Q %systemdrive%\Drivers

RD /S /Q %systemdrive%/install

EXIT

Link to comment
Share on other sites


shutdown.exe -r -f -t 60 -c
With this last -c you specify a comment will follow, but there is none... Change this to:
shutdown.exe -r -f -t 60 -c "Windows XP will now restart in 1 minute"

Or omit the -c switch...

Also...

RD /S /Q %systemdrive%/install

That should be a backslash, not a slash.

[EDIT] Hehe Jito463 :D

Link to comment
Share on other sites

A few problems I notice.

ECHO.

ECHO Installing Windows Media Player 9

ECHO PLease wait...

start /wait %systendrive%\Install\WMP9\MPSetupXP.exe /Q:A /R:N

WMP9 is already included in SP2. You don't need to install it
ECHO.

ECHO Installing DirectX 9.0b

ECHO please wait...

start /wait %systemdrive%\Install\DirectX9\DX9NTopk.exe

Same goes for DX9b. DX9c is already installed, so you don't need those.

shutdown.exe -r -f -t 60 -c
You don't need -c if you don't enter a comment.
RD /S /Q %systemdrive%/install

This is probably your problem, though. Notice the /, which should be a \.

*EDIT*

lol, just beat me :)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.


×
×
  • Create New...