Jump to content
MSFN is made available via donations, subscriptions and advertising revenue. The use of ad-blocking software hurts the site. Please disable ad-blocking software or set an exception for MSFN. ×

My browser builds (part 2)


Recommended Posts

19 hours ago, XPerceniol said:

I'm using the PaleMoon/28.10.3a1 - Build ID: 20210218230304.

My C:\Documents and Settings\USERNAME\Local Settings\Application Data\Temp folder is empty even after posting and logging in to a few sites upon closing the browser.

I'm not sure if my prefs are helping me with this, but here they are just in case.

user_pref("privacy.clearOnShutdown.connectivityData", true);
user_pref("privacy.clearOnShutdown.offlineApps", true);
user_pref("privacy.clearOnShutdown.passwords", true);
user_pref("privacy.clearOnShutdown.siteSettings", true);
user_pref("privacy.firstparty.isolate", true);
user_pref("privacy.sanitize.migrateFx3Prefs", true);
user_pref("privacy.sanitize.sanitizeOnShutdown", true);
user_pref("privacy.sanitize.timeSpan", 0);
user_pref("privacy.userContext.ui.enabled", true);

EDIT:

The only file remaining on my system upon closing the browser, is in:

C:\Documents and Settings\USERNAME\Local Settings\Application Data\Moonchild Productions\Pale Moon\Profiles\PROFILE\startupCache:

startupCache.4.little [1.65 MB] Upon examination, it appears to contain nonsense and I don't see any personal information within it ?

 

privacy.firstparty.isolate was added with FF55 so it does not work with NM28.

Also privacy.userContext.ui.enabled is not available in NM28.

In order to clean StartupCache you could make the modification that I have inserted some time ago in CCleaner:

 

https://msfn.org/board/topic/178378-ccleaner-mailnews-new-moon/?tab=comments#comment-1163230

[Mozilla Startup Cache *]

The setting works with the initial requirements of the topic.

I did a cleanup with CCleaner for Pale Moon (which is seen as Firefox) to default values.
Then I activated Startup Cache:

100.jpg


There are 4 files.

P.S.

@ to all

Forgive my absence from the forum, but on Sunday my father who we will call (Grandpa Ippei Nihira) is died.:(

 

 

Edited by Sampei.Nihira
  • Like 4
  • Upvote 1
Link to post
Share on other sites

21 hours ago, XPerceniol said:

startupCache.4.little [1.65 MB] Upon examination, it appears to contain nonsense and I don't see any personal information within it ?

It's a zip archive containing files from currently installed Firefox extensions. It is created to make the browser startup faster.  There is NO private info there. If you delete it on your browser close, it will be created again on the browser start, so deleting is just a waste of time.

However, you may need to delete the startup cache it if you have problems with some extension or if you hack extensions on your own.

  • Like 1
Link to post
Share on other sites
8 hours ago, Sampei.Nihira said:

privacy.firstparty.isolate was added with FF55 so it does not work with NM28.

Also privacy.userContext.ui.enabled is not available in NM28.

In order to clean StartupCache you could make the modification that I have inserted some time ago in CCleaner:

 

https://msfn.org/board/topic/178378-ccleaner-mailnews-new-moon/?tab=comments#comment-1163230

[Mozilla Startup Cache *]

The setting works with the initial requirements of the topic.

I did a cleanup with CCleaner for Pale Moon (which is seen as Firefox) to default values.
Then I activated Startup Cache:

100.jpg


There are 4 files.

P.S.

@ to all

Forgive my absence from the forum, but on Sunday my father who we will call (Grandpa Ippei Nihira) is died.:(

 

 

Thank u for letting me know that I've still got some invalid prefs I've been carrying around that aren't valid with New Moon or Serpent.

Please accept my deepest condolences re your father :(

Edited by XPerceniol
Link to post
Share on other sites
9 hours ago, Sampei.Nihira said:

Forgive my absence from the forum, but on Sunday my father who we will call (Grandpa Ippei Nihira) is died.:(

My deepest sympathies are with you at this difficult time.:(

Link to post
Share on other sites

<OT>

1 hour ago, XPerceniol said:

Please accept my deepest condolences re your father :(

32 minutes ago, roytam1 said:

My deepest sympathies are with you at this difficult time.:(

@Sampei.Nihira : May God rest his soul and forgive all of his sins... As we say here in Greece, I wish him a "good paradise" ...

</OT>

Edited by VistaLover
Link to post
Share on other sites
11 hours ago, Sampei.Nihira said:

Forgive my absence from the forum, but on Sunday my father who we will call (Grandpa Ippei Nihira) is died.:(

My heart goes out to you and your loved ones... I am so very sorry for your loss. :( <3

Link to post
Share on other sites

@Sampei.Nihira

My heartfelt condolences on your loss.

 

On 2/20/2021 at 1:25 AM, roytam1 said:

The Inspector in dev tools looks empty.

Reverting to the previous build fixed it here.

Edited by RainyShadow
Link to post
Share on other sites
2 hours ago, RainyShadow said:

@Sampei.Nihira

My heartfelt condolences on your loss.

 

The Inspector in dev tools looks empty.

Reverting to the previous build fixed it here.

fix commit is pushed

  • Like 2
  • Upvote 1
Link to post
Share on other sites

One of the best addons for youtube, Enhancer for YouTube finally got updated to 2.0.103. He put a strict min version of 68.0 but by chance I lowered it to 52.0 and tried it in UXP and it works perfectly, every setting that I can tell. There’s quite a few changes too.

  • Like 1
Link to post
Share on other sites
1 minute ago, DanR20 said:

One of the best addons for youtube, Enhancer for YouTube finally got updated to 2.0.103. He put a strict min version of 68.0 but by chance I lowered it to 52.0 and tried it in UXP and it works perfectly, every setting that I can tell. There’s quite a few changes too.

> WebExtension

> UXP

This is not fine

Link to post
Share on other sites
1 minute ago, DanR20 said:

What do you mean? Security threat?

As far as I know, no UXP browser should be able to use WebExtensions

Link to post
Share on other sites
14 minutes ago, asdf2345 said:

As far as I know, no UXP browser should be able to use WebExtensions

Roy kept that for his builds. Enhancer for YouTube is the only one I have and it works well with Serpent.

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...