Jump to content
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

MSFN is made available via donations, subscriptions and advertising revenue. The use of ad-blocking software hurts the site. Please disable ad-blocking software or set an exception for MSFN. Alternatively, register and become a site sponsor/subscriber and ads will be disabled automatically. 


Sign in to follow this  
Usuari

The desktop of Windows 8 (9200) logs me out after installing Big Muscle's aero glass.

Recommended Posts

Posted (edited)

Good afternoon,

I've had problems when installing the aeroglass of Big Muscle on a VMWare Workstation VM. After it installs and you reboot, you become unable to open the desktop, which is an extremely strange thing, because judging from other people's experiences it can be installed without giving any problem on a physical computer. I thought that the problem might lay on something related to the Secure Boot of the BIOS, which is impossible since the VM uses an old type of BIOS which is not EFI or UEFI. The desktop just logs you out after opening it. I've also attached a link containing a short video which shows how the desktop logs me out, I cannot attach it here since only files which are smaller than 0.5mb are allowed.

https://mega.nz/#!urJxgaoY!5GJQ3mGMizZZdTm8EmWa8ZkNYeD2CjnSDq2WZauxuyI

 

Edited by Usuari

Share this post


Link to post
Share on other sites

Haven't heard about that problem before. I get very obvious visual anomalies on my end, something to do with lack of certain optimizations that only later versions of Aero Glass have. The problem is more profound when ran on virtual machine due to worse graphics performance.

Maybe there's something interesting in C:\AeroGlass\debug.log and in Event Viewer. You should be able to reboot to Safe Mode and access those things from there.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Did you install the AeroGlass meant for 8.1 on 8.0?

That could be the reason

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...