Jump to content

Outlook 2013: Instant Search results disappear


skylark53
 Share

Recommended Posts

I am running Outlook 2013 on Windows 7 (SP1).

 

When I use Instant Search on my own mailbox, no problem. But I also have full access to 3 other office mailboxes, all of which I am required to monitor and need to search frequently.

 

When I use Instant Search in one of the other mailboxes, Outlook 2013 appears to delete the results as soon as they are found.

 

In the status bar at bottom, outlook reports that it is 'indexing'. But as it does so, the results disappear from the window. See attached sequential screenshots 1, 2 & 3 (edited for privacy), taken a few seconds apart. In this case Outlook finds 4 results for the search word 'alford' and then immediately 'deletes' them.  It can take 3 or 4 passes actually to read/open an item. AYMI, this is frustrating and time-consuming (not to mention alarming!).

 

There are two other people in the office with -notionally- identical mailbox access but neither reports any difficulty with Instant Search (which they too use frequently).

 

Does anyone have any idea what might be wrong, or what setting needs to be changed? 

 

Thanks!

post-139476-0-71016800-1430820572_thumb.

post-139476-0-73145600-1430820578_thumb.

post-139476-0-11928900-1430820584_thumb.

Edited by skylark53
Link to comment
Share on other sites


Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.


×
×
  • Create New...