Jump to content
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

MSFN is made available via donations, subscriptions and advertising revenue. The use of ad-blocking software hurts the site. Please disable ad-blocking software or set an exception for MSFN. Alternatively, register and become a site sponsor/subscriber and ads will be disabled automatically. 


Recommended Posts

occasionally I happen to me but very rarely 2 days one and for me it is no problem otherwise works fine

 

Sorry Google translator

Share this post


Link to post
Share on other sites

The intermittent Classic Shell delay doesn't appear to be tied to ModernFrame.  I just had the Classic Shell menu delay even with ModernFrame out.  ModernFrame is going back in.

 

-Noel

Edited by NoelC

Share this post


Link to post
Share on other sites

For me there are no problems, changing settings'm only here in Classic Shell

8e4af31482b7a154.JPG b12602f1643e3783.JPG



I have not changed elsewhere



Edited by jofkata81

Share this post


Link to post
Share on other sites

Is anyone here using ModernFrame.dll and ClassicShell, and finding ClassicShell's Start Menu to occasionally take a second or two to open?  Normally it opens immediately, but for me intermittently I'm seeing a delay.

 

A little while ago I removed ModernFrame.dll from AppInit_DLLs and lo and behold now the menu seems to open quickly.  But it's intermittent so I can't be sure.

 

It's not a big deal; I can live without ModernFrame, as I only use it for the Settings App.

 

-Noel

 

Happen twice time after CS installation. Then started to work correctly (probably as I tweaked its settings/themes).

And only one time, the taskbar colour was different from window border (it used the previous wallpaper colorization). Then, everything worked correctly.

Strangely, on windows 7, the slow start was more frequent...

Edited by Hadden
  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

jofkata81, your post was too big. I moved it off to a pastebin for now. In the future when you need to post huge logs like this, use a paste site like I did for your example, or attach text file to your post with the forum's attachment system. :)

  • Upvote 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ahaha, the titlebar is colored in the new build (10525)

Is that with the new Aero Glass build as well (#149)?

Share this post


Link to post
Share on other sites

I was actually updating to the latest 64-bit build 149 version myself when a Windows update came in all of a sudden...

I had just finished replacing all of the new files and went to perform a restart when Windows update wanted to install 

their own update, once the system began to restart, I only got up to a light blue screen with very small code populating 

the screen. I had to remove my AeroGlass directory from my C:\ into my 2nd hard drive and restart my laptop. 

That was my fix... So it seems this latest Windows 10 update, which I didn't even write down is breaking my AeroGlass

Testing Laptop...just when it was starting to look really good..

Has this been confirmed?

Share this post


Link to post
Share on other sites

as far as I am concerned, I just did the latest updates of windows and I use build #149 work well 

Edited by badboy4life91

Share this post


Link to post
Share on other sites

No problems here after latest updates. He should be able to find which update it was with the update history in settings.

Share this post


Link to post
Share on other sites

In build 10525 loading up Aeroglass 149 I get

[Window Title]Aero Glass for Win8.1+ Incompatibility issue[Content]Aero Glass does not know how to hook your version of DWM.You should download appropriate symbols package for your operating system from Microsoft website and press Retry button.[Retry] [Cancel]

Share this post


Link to post
Share on other sites

Is anyone here using ModernFrame.dll and ClassicShell, and finding ClassicShell's Start Menu to occasionally take a second or two to open?  Normally it opens immediately, but for me intermittently I'm seeing a delay.

 

A little while ago I removed ModernFrame.dll from AppInit_DLLs and lo and behold now the menu seems to open quickly.  But it's intermittent so I can't be sure.

 

It's not a big deal; I can live without ModernFrame, as I only use it for the Settings App.

 

-Noel

ClassicShell opens straight away for me. I use ModernFrame.dll

Share this post


Link to post
Share on other sites

 

In build 10525 loading up Aeroglass 149 I get

[Window Title]Aero Glass for Win8.1+ Incompatibility issue[Content]Aero Glass does not know how to hook your version of DWM.You should download appropriate symbols package for your operating system from Microsoft website and press Retry button.[Retry] [Cancel]

Microsoft changes the symbols package with every new build. AeroGlass works semi ok without symbols

  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×