Jump to content
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

MSFN is made available via donations, subscriptions and advertising revenue. The use of ad-blocking software hurts the site. Please disable ad-blocking software or set an exception for MSFN. Alternatively, register and become a site sponsor/subscriber and ads will be disabled automatically. 


Sign in to follow this  
serialzs

my drivers Inf files to drivers.cab?

Recommended Posts

@gosh

I think I've just noticed a mistake in your last post :)

The method described should work fine, although i think OemPnPDriversPath should be removed. The only reason you would need OemPnPDriversPath is to avoid duplicate files. What i would suggest is once your make your mydriver.cab, remove any duplicate files from driver.cab or sp1.cab. Also, i would think you would want any .inf's copied to the inf folder (11) during install so setup can see them. I don't think setup would extract an inf to install drivers.

Shouldn't that (11) actually be (20)

10 = system32\spool\drivers
11 = system32\spool\drivers\w32x86\3
12 = system32\spool\prtprocs
13 = system32\spool\prtprocs\w32x86
14 = system32\wins
15 = system32\dhcp
16 = repair
17 = system32\drivers\etc
18 = system32\spool\drivers\w32x86
19 = system32\drivers\disdn
20 = inf
21 = Help
22 = Fonts

I'm a Newbie, so please feel free to correct me if I'm wrong :rolleyes:

Share this post


Link to post
Share on other sites

@ Serialzs

I have a major problem getting cab(ified) drivers to install.

I have done exactly as you have described earlier except that I placed the drivers in "\windows\driver cache\i386" and offcourse have my WINNT.SIF/OemPnPDriversPath point to OemPnPDriversPath="WINDOWS\Driver Cache\i386"

Now to the installation:

WinXP sliped SP2 installs fine and identifies the modem (the device I'm trying to install) since the modem.inf file is copied to "\windows\inf" dir during installation.

The problem arraises when windows tries to copy the files designated by the modem.inf file, windows cant find them and prompts me for a location of a modem.sys file.

Am I doing something wrong? (Stupid question, offcorse I am, since it does not work)

What am I doing wrong, annyone? :blink:

Share this post


Link to post
Share on other sites

@Mattias

Sorry i am busy... I reprogramming it for the new and easier way to do it...

i think your folder destination is not in the *.inf file of your driver thats why it is not working great...

just try it again if it didn't work... wait for MY new tips about COMPRESSION of DRIVERS... i think i will finish this soon... :lol:

-=[serialzs]=-

Share this post


Link to post
Share on other sites

I have mutiply drivers to install. Via board drivers, SATA, Sound, Network, and ATI drivers and they all have about 10 files each and the ATI has a whole directory. Any help.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...