Jump to content
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

MSFN is made available via donations, subscriptions and advertising revenue. The use of ad-blocking software hurts the site. Please disable ad-blocking software or set an exception for MSFN. Alternatively, register and become a site sponsor/subscriber and ads will be disabled automatically. 


Enkidu70

Boot messages not longer displaied! How to re-enable them again?

Recommended Posts

Hi,

a couple of weeks ago I installed XPize 5 Release 6. Since I use it, I can not see any boot message any more. I mean if I enable filesystem-check at boot-time or I use ultradefrag in boot mode. The jobs are done. But I only can see the xpize-logo on the screen, not the text-window that as usually visible if such a boot-task was executed.

This now happend on two of my systems.

Can anyone tell me how to re-enable these boot-messages?

Tnx in advance,

Enkidu

Share this post


Link to post
Share on other sites

Open up Boot.ini in Notepad (make sure it isn't read-only)

Remove the /BOOTLOGO option.

You can get a list of drivers as they're loaded by adding /SOS

...there's no reason to do that other than to look 'different'.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...