Jump to content

Se7en_UA - RunOnceEx Tester still working with Win 11 2022


 Share

Recommended Posts

Link in my Sig below

Fully activated when I hit the desktop. You must first activate it so this will copy.

No More default Image post-9484-1260813997_thumb.gif

'Se7en_UA.exe 6.1.5: December 14, 2009, 11:34:44 AM
' Activation Token Restore for NON SLC 2.1 Bios only. Do not use if you have a 2.1 SLC Bios
' Default User Picture replacement added (no more flower) :)
' Updated and Added a lot of descriptions. Click the text next to Checkbox
' New wget and fixed wget of Appswitch.new
' Fixed error with install file if using APP Installer
' Corrected not proceeding if nothing selected from Addons

Link to comment
Share on other sites


Just tried version 6.1.5 when I click the cleanup.cmd checkbox.

When I return to the main screen the remove item and its checkbox

are gone.

I should have said start over with this version for all the changes I made

EDIT: I see what you talking about, thats something in process and is not complete so don't worry about it. should be hidden all along while I work on it. oops

Edited by maxXPsoft
Link to comment
Share on other sites

I am getting error, when I click any key after this

post-269769-1261152654_thumb.jpg

I got this error and application closes

"Runtime error 76.

Path not found"

Everything was smooth but when I tried to pack Image I am getting this error and the application is closing.

Please help me guys.

Edited by nice_guy75
Link to comment
Share on other sites

Runtime error 76.

Path not found

Everything was smooth but when I tried to pack Image I am getting this error and the application is closing.

Please help me guys.

I wouldn't do all that bold stuff they will chastise you here

It didn't unmount by your picture

Shutdown Se7en_UA. Try Using both of the Cleanup zMountDir right click

If you add the Right Click .wim Go to Se7en_UA\uaDVD\sources folder, right click on any .wim and use both the zMountDir Cleanup

May need to Delete this Registry key: HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\WIMMount\Mounted Images

My Jump2Reg app is 64 aware and will show that key BTW

Delete zMountDir and Restart

zMountDir will be recreated each time if not exist

Link to comment
Share on other sites

With the new improved 7background.rar I needed to release this to get it all.

You don't need to d/l 7background.rar again if you already have. It includes cmd files now is all

'Se7en_UA.exe 6.1.6: December 19, 2009, 8:07:00 AM
' Added to Default backgrounds. get the 7background.rar and extract to your APPS\7background
' Seen the need to add to Packages with so many Updates
' Updated package removal to get them all at same time
' Added link to WAIK October 2009 Update

Not all Features are Disabling like they should and I'll be looking at that

Edited by maxXPsoft
Link to comment
Share on other sites

Hello;

I'm using version 6.1.6 on Windows 7 64bit. When I launch the program I'm getting the following error

Run-time error '372'

Failed to load control 'CommonDialog' from Comdlg32.ocx. Your version of Comdlg32.ocx may be outdated. Make sure you are using the version of the control that was provided with your application.

Found the version of the current one, 5.1.43.19, it is located in "C:\Windows\SysWOW64".

What language is the interface / program written in? I have .net 3.5 SP1 and .net 4.0 beta installed currently.

It is currently installed to the following location on my PC "C:\Image-Creation\Se7en_UA".

Thank you.

Edited by nuke11
Link to comment
Share on other sites

It is currently installed to the following location on my PC "C:\Image-Creation\Se7en_UA".

Uninstall and put on root of drive. C:\Se7en_UA or any drive root.

I and several other programs here do that because of the sensitivity of cmd lines to dism we use.

Edited by maxXPsoft
Link to comment
Share on other sites

It is currently installed to the following location on my PC "C:\Image-Creation\Se7en_UA".

Uninstall and put on root of drive. C:\Se7en_UA or any drive root.

I and several other programs here do that because of the sensitivity of cmd lines to dism we use.

Thank you.

I tried that, but still receiving the same error message.

I think it is something else at this point.

edit: Sorted it out. I loaded up a VM of Win7-Ent 64bit and tried the software, it ran. Checked the file version of comdlg32.ocx in the VM which was 6.1.97.82 date 3/9/04. SO copied this file over top of my older one, and it seems to be working correctly. No to figure out what downgraded this OCX file in the first place.

Edited by nuke11
Link to comment
Share on other sites

my installer will install the 6.1.97.82 but only if file don't exist already, maybe I need to change that but let me test on xp first cause this works from xp, Vista or seven

Edited by maxXPsoft
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Remove Dvd copy and uninstall and start over with this

You don't have to copy Dvd to experiment with the Services Disabler.

EDIT: Forgot, If box is checked and you uncheck it it sets back to the default, will need to reboot for that to work again.

You hover mouse over a checkbox and it tells what it is briefly. I really don't think I need to go into detail on that, you should know what you're doing before messing with Services.

blackviper is someone who knows more about Services and been messing with Services since XP

No Removes yet, I've been experimenting and doing 3 right now but it's incomplete.

'Se7en_UA.exe 6.1.7: January 01, 2010, 6:25:14 PM
' ALL Services Disabler now added and will write to Image.
' Will actually disable Service if you choose on current system so can experiment
' It reads your current Registry so this is Dynamic.
' You don't have to copy dvd before using this.
' Added a few Reg Tweaks to Features and Packages and now writing to Image
' Modified right click .wim. Remove then add back.
' Added to Default backgrounds.
' Corrected Installer ocx installation hopefully.

post-9484-1262706017_thumb.png

Edited by maxXPsoft
Link to comment
Share on other sites

For thre life of me

I cant get imagex to work. I keep getting an error message stating that the wimmount.sys is not installed. To fix the error , install wimmount.sys. I tried gimagex and it work fine. I cant proceed with creating an unattended until I get past this. Does anyone have any suggestions ? I tried copying winmount.sys to both c:\windows\system32 and c:\windows\system32\drivers directory. I am trying to create this using windows xp. any help would be greatly appreciated.

Jim

Link to comment
Share on other sites

I keep getting an error message stating that the wimmount.sys is not installed.

64 bit XP?

Do you have WAIK installed?

Are you going for Vista or 7?

There are conflicts if you try and use both the wimmount things with xp

BTW: You need none of that to use my app, gimagex used the old stuff best I recall

If you're using my app and copying the dvd i need to see your .ini file, to refresh it delete the Se7en_UA.ini and restart where it creates a new one. Attach here

Edited by maxXPsoft
Link to comment
Share on other sites

  • maxXPsoft changed the title to Se7en_UA - RunOnceEx Tester still working with Win 11 2022

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.


×
×
  • Create New...