Jump to content
MSFN is made available via donations, subscriptions and advertising revenue. The use of ad-blocking software hurts the site. Please disable ad-blocking software or set an exception for MSFN. ×

windows can´t find...


 Share

Recommended Posts

After windows is installed and booting for the first time, an error message appear saying ...temp/unattend.cmd was not found. I´ve noticed that it appear whenever i add themes.

Is this cmd necessary?

By the way i´m not being able to add more than one theme at once. If i add a theme and don´t select it as default when windows is installed, neither one is found on the control panel, but if i add a theme as the default one, that one appears on the control panel as my theme(nL) and the other doesn´t. And even if i add either as default, windows start with the normal blue one.

I can only suppose it is because of the cmd, i just don´t know what to do.

Help anybody?

Edited by Mort
Link to comment
Share on other sites


I discovered what was the unattend.cmd in case someone has the same problem :)

It was caused because of the easy install option on vmware 6.5, to circunvent it you just need to select i´ll install windows later.

Anyway, the default theme changed now after boot, but i still can´t add two themes at once. The only one that appears is the one set to default as "my theme (nL)". Does anybody know why?

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...