Jump to content
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

MSFN is made available via donations, subscriptions and advertising revenue. The use of ad-blocking software hurts the site. Please disable ad-blocking software or set an exception for MSFN. Alternatively, register and become a site sponsor/subscriber and ads will be disabled automatically. 


lost9999

OMA and OWA Headache

Recommended Posts

Im trying to get OMA to work properly on Exchange 2003 Ent ED SP2.

I cant get OMA and OWA to work properly at the same time.

It seems by playing with the SSL options, I can get one working but not the other.

Am I missing something? I have tried a million different combos with none allowing both to work together properly.

I have FBA on

I have SSL on:

IIS/Websites/DefaultWebsite/Exchange

IIS/Websites/DefaultWebsite/MicrosoftServerActiveSync

IIS/Websites/DefaultWebsite/OMA

This configuration means that "OWA" will work but not "OMA".

Anyone have a silver bullet???? :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi,

there is an article from microsoft here that has helped me many a time in the past with setting up OWA and OMA, hope it helps.

http://support.microsoft.com/kb/883380/en-us

CAUTION use at your own risk! it has worked for me as i say, but please be careful :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...