Jump to content
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

MSFN is made available via donations, subscriptions and advertising revenue. The use of ad-blocking software hurts the site. Please disable ad-blocking software or set an exception for MSFN. Alternatively, register and become a site sponsor/subscriber and ads will be disabled automatically. 


Sign in to follow this  
xarzu

New Computer and New IIS problems with Windows Vista

Recommended Posts

I am on a brand new VISTA computer now. I am doing ASP.NET development.

So I need to turn on IIS. When I do, I notice that the IIS feature is

not checked.

_001_March_13_2008.jpg

When I check it, it says that there is an error during the set-up

process.

_003_March_13_2008.jpg

But it seems to continue.

Then, at the end of its process, it give me another error

_004_March_13_2008.jpg

But it seemed that it worked because behind the error message, the items

appeared to be checked.

But it did not work. When I go back and look at the settings, I see that IIS

is not installed.

_005_March_13_2008.jpg

Any suggestions?

Share this post


Link to post
Share on other sites

in the system event log you should error messages about why the installation failed. check for the errors there and lets us know what they are

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×