Jump to content
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

MSFN is made available via donations, subscriptions and advertising revenue. The use of ad-blocking software hurts the site. Please disable ad-blocking software or set an exception for MSFN. Alternatively, register and become a site sponsor/subscriber and ads will be disabled automatically. 


Sign in to follow this  
Daedlus

Vista Nvidia Drivers not loading

Recommended Posts

Please help, this is the first set of drivers that I cannot get to load and I cannot figure out why.

I am trying to install my video card drivers (Nvidia 9600 GT OC) unattended.

I downloaded the drivers off the windows update catalog.

I have inserted them via Vlite and have them to install in my autounattended.xml

Device Manager just says its a "Standard VGA Graphics Adapter"

I can load the drivers manually in windows fine.

Here is my Autounattend.xml:

<?xml version="1.0" encoding="utf-8"?>
<unattend xmlns="urn:schemas-microsoft-com:unattend">
<settings pass="windowsPE">
<component name="Microsoft-Windows-International-Core-WinPE" processorArchitecture="x86" publicKeyToken="31bf3856ad364e35" language="neutral" versionScope="nonSxS" xmlns:wcm="http://schemas.microsoft.com/WMIConfig/2002/State" xmlns:xsi="http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance">
<SetupUILanguage>
<UILanguage>en-US</UILanguage>
</SetupUILanguage>
<SystemLocale>en-US</SystemLocale>
<UILanguage>en-US</UILanguage>
<UILanguageFallback>en-US</UILanguageFallback>
<UserLocale>en-US</UserLocale>
<InputLocale>0409:00000409</InputLocale>
</component>
<component name="Microsoft-Windows-Setup" processorArchitecture="x86" publicKeyToken="31bf3856ad364e35" language="neutral" versionScope="nonSxS" xmlns:wcm="http://schemas.microsoft.com/WMIConfig/2002/State" xmlns:xsi="http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance">
<Display>
<ColorDepth>16</ColorDepth>
<HorizontalResolution>1680</HorizontalResolution>
<RefreshRate>60</RefreshRate>
<VerticalResolution>1050</VerticalResolution>
</Display>
<ImageInstall>
<OSImage>
<InstallTo>
<DiskID>0</DiskID>
<PartitionID>1</PartitionID>
</InstallTo>
</OSImage>
</ImageInstall>
<UserData>
<ProductKey>
<Key></Key>
<WillShowUI>OnError</WillShowUI>
</ProductKey>
<AcceptEula>true</AcceptEula>
<FullName></FullName>
<Organization></Organization>
</UserData>
<DiskConfiguration>
<WillShowUI>OnError</WillShowUI>
<Disk wcm:action="add">
<ModifyPartitions>
<ModifyPartition wcm:action="add">
<Active>true</Active>
<Extend>false</Extend>
<Format>NTFS</Format>
<Letter>C</Letter>
<Order>1</Order>
<PartitionID>1</PartitionID>
</ModifyPartition>
</ModifyPartitions>
<DiskID>0</DiskID>
<WillWipeDisk>false</WillWipeDisk>
</Disk>
</DiskConfiguration>
</component>
</settings>
<settings pass="offlineServicing">
<component name="Microsoft-Windows-PnpCustomizationsNonWinPE" processorArchitecture="x86" publicKeyToken="31bf3856ad364e35" language="neutral" versionScope="nonSxS" xmlns:wcm="http://schemas.microsoft.com/WMIConfig/2002/State" xmlns:xsi="http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance">
<DriverPaths>
<PathAndCredentials wcm:action="add" wcm:keyValue="1">
<Path>D:\Unattend\Drivers\Sound</Path>
</PathAndCredentials>
<PathAndCredentials wcm:action="add" wcm:keyValue="2">
<Path>D:\Unattend\Drivers\LAN</Path>
</PathAndCredentials>
<PathAndCredentials wcm:action="add" wcm:keyValue="3">
<Path>D:\Unattend\Drivers\Video</Path>
</PathAndCredentials>
</DriverPaths>
</component>
</settings>
<settings pass="generalize">
<component name="Microsoft-Windows-Shell-Setup" processorArchitecture="x86" publicKeyToken="31bf3856ad364e35" language="neutral" versionScope="nonSxS" xmlns:wcm="http://schemas.microsoft.com/WMIConfig/2002/State" xmlns:xsi="http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance">
<DoNotCleanTaskBar>true</DoNotCleanTaskBar>
</component>
</settings>
<settings pass="specialize">
<component name="Microsoft-Windows-IE-InternetExplorer" processorArchitecture="x86" publicKeyToken="31bf3856ad364e35" language="neutral" versionScope="nonSxS" xmlns:wcm="http://schemas.microsoft.com/WMIConfig/2002/State" xmlns:xsi="http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance">
<SearchScopes>
<Scope wcm:action="add">
<ScopeDisplayName>Google</ScopeDisplayName>
<ScopeKey>Google</ScopeKey>
<ScopeUrl>http://www.google.ca</ScopeUrl>
</Scope>
</SearchScopes>
<IEWelcomeMsg>false</IEWelcomeMsg>
<Home_Page>about:blank</Home_Page>
</component>
<component name="Microsoft-Windows-International-Core" processorArchitecture="x86" publicKeyToken="31bf3856ad364e35" language="neutral" versionScope="nonSxS" xmlns:wcm="http://schemas.microsoft.com/WMIConfig/2002/State" xmlns:xsi="http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance">
<InputLocale>0409:00000409</InputLocale>
<SystemLocale>en-US</SystemLocale>
<UILanguage>en-US</UILanguage>
<UILanguageFallback>en-US</UILanguageFallback>
<UserLocale>en-US</UserLocale>
</component>
<component name="Microsoft-Windows-Shell-Setup" processorArchitecture="x86" publicKeyToken="31bf3856ad364e35" language="neutral" versionScope="nonSxS" xmlns:wcm="http://schemas.microsoft.com/WMIConfig/2002/State" xmlns:xsi="http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance">
<ComputerName>D1-PC</ComputerName>
</component>
<component name="Microsoft-Windows-Deployment" processorArchitecture="x86" publicKeyToken="31bf3856ad364e35" language="neutral" versionScope="nonSxS" xmlns:wcm="http://schemas.microsoft.com/WMIConfig/2002/State" xmlns:xsi="http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance">
<RunSynchronous>
<RunSynchronousCommand wcm:action="add">
<Order>1</Order>
<Path>D:\Unattend\Scripts\userback.cmd</Path>
</RunSynchronousCommand>
</RunSynchronous>
</component>
<component name="Microsoft-Windows-Security-Licensing-SLC-UX" processorArchitecture="x86" publicKeyToken="31bf3856ad364e35" language="neutral" versionScope="nonSxS" xmlns:wcm="http://schemas.microsoft.com/WMIConfig/2002/State" xmlns:xsi="http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance">
<SkipAutoActivation>true</SkipAutoActivation>
</component>
<component name="Microsoft-Windows-TerminalServices-LocalSessionManager" processorArchitecture="x86" publicKeyToken="31bf3856ad364e35" language="neutral" versionScope="nonSxS" xmlns:wcm="http://schemas.microsoft.com/WMIConfig/2002/State" xmlns:xsi="http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance">
<fDenyTSConnections>false</fDenyTSConnections>
</component>
<component name="Microsoft-Windows-UnattendedJoin" processorArchitecture="x86" publicKeyToken="31bf3856ad364e35" language="neutral" versionScope="nonSxS" xmlns:wcm="http://schemas.microsoft.com/WMIConfig/2002/State" xmlns:xsi="http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance">
<Identification>
<JoinWorkgroup>Workgroup</JoinWorkgroup>
</Identification>
</component>
</settings>
<settings pass="oobeSystem">
<component name="Microsoft-Windows-International-Core" processorArchitecture="x86" publicKeyToken="31bf3856ad364e35" language="neutral" versionScope="nonSxS" xmlns:wcm="http://schemas.microsoft.com/WMIConfig/2002/State" xmlns:xsi="http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance">
<InputLocale>0409:00000409</InputLocale>
<SystemLocale>en-US</SystemLocale>
<UILanguage>en-US</UILanguage>
<UILanguageFallback>en-US</UILanguageFallback>
<UserLocale>en-US</UserLocale>
</component>
<component name="Microsoft-Windows-Shell-Setup" processorArchitecture="x86" publicKeyToken="31bf3856ad364e35" language="neutral" versionScope="nonSxS" xmlns:wcm="http://schemas.microsoft.com/WMIConfig/2002/State" xmlns:xsi="http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance">
<AutoLogon>
<Password>
<Value></Value>
<PlainText></PlainText>
</Password>
<Enabled>true</Enabled>
<LogonCount>999</LogonCount>
<Username></Username>
</AutoLogon>
<FirstLogonCommands>
<SynchronousCommand wcm:action="add">
<CommandLine>D:\Unattend\Scripts\userrest.cmd</CommandLine>
<Description>User Restore</Description>
<Order>1</Order>
</SynchronousCommand>
<SynchronousCommand wcm:action="add">
<CommandLine>D:\Unattend\Scripts\install.cmd</CommandLine>
<Order>2</Order>
</SynchronousCommand>
</FirstLogonCommands>
<FolderLocations>
<ProfilesDirectory>D:\Users</ProfilesDirectory>
</FolderLocations>
<OOBE>
<HideEULAPage>true</HideEULAPage>
<NetworkLocation>Home</NetworkLocation>
<ProtectYourPC>1</ProtectYourPC>
<SkipUserOOBE>true</SkipUserOOBE>
</OOBE>
<UserAccounts>
<AdministratorPassword>
<Value></Value>
<PlainText></PlainText>
</AdministratorPassword>
<LocalAccounts>
<LocalAccount wcm:action="add">
<Password>
<Value></Value>
<PlainText>true</PlainText>
</Password>
<DisplayName></DisplayName>
<Group>Administrators</Group>
<Name></Name>
</LocalAccount>
</LocalAccounts>
</UserAccounts>
<RegisteredOrganization></RegisteredOrganization>
<RegisteredOwner></RegisteredOwner>
<VisualEffects>
<FontSmoothing>ClearType</FontSmoothing>
</VisualEffects>
<TimeZone>Mountain Standard Time</TimeZone>
</component>
<component name="Microsoft-Windows-Sidebar" processorArchitecture="x86" publicKeyToken="31bf3856ad364e35" language="neutral" versionScope="nonSxS" xmlns:wcm="http://schemas.microsoft.com/WMIConfig/2002/State" xmlns:xsi="http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance">
<Gadget1>%PROGRAMFILES%\windows sidebar\gadgets\Weather.gadget,true</Gadget1>
<Gadget2>D:\Unattend\Gadgets\MultiMeterD.Gadget,true</Gadget2>
<Gadget5>%PROGRAMFILES%\windows sidebar\gadgets\Currency.Gadget,true</Gadget5>
<Gadget3>D:\Unattend\Gadgets\Calvin.gadget,true</Gadget3>
<Gadget4>D:\Unattend\Gadgets\calculator.gadget,true</Gadget4>
</component>
</settings>
<cpi:offlineImage cpi:source="wim://d/unattend/vista/sources/install.wim#Windows Vista BUSINESS" xmlns:cpi="urn:schemas-microsoft-com:cpi" />
</unattend>

Share this post


Link to post
Share on other sites

Have you tried to install the original setup silently? in the drivers section there are many posts on how to do it.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Have you tried to install the original setup silently? in the drivers section there are many posts on how to do it.

This worked! Thank you!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...