Jump to content
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

MSFN is made available via donations, subscriptions and advertising revenue. The use of ad-blocking software hurts the site. Please disable ad-blocking software or set an exception for MSFN. Alternatively, register and become a site sponsor/subscriber and ads will be disabled automatically. 


Sign in to follow this  
LastSoul

Problem vLite

Recommended Posts


did you restart your computer?

Yes, he did. i have the same problem but nobody wants to give an answer :whistle::wacko::angry:

Share this post


Link to post
Share on other sites
did you restart your computer?

Yes! I restart and uninstall and install but does not!

(My English is weak! Lol)

Share this post


Link to post
Share on other sites

go into the wimfltr folder inside the vLite folder and reinstall the wimfltr.sys driver by clicking right on the inf-file and select install.

Share this post


Link to post
Share on other sites
go into the wimfltr folder inside the vLite folder and reinstall the wimfltr.sys driver by clicking right on the inf-file and select install.

I've tried that too and it's not working even after reinstalling wimfltr.sys. Anyone else have a suggestion? :blink::wacko:

I have XP Pro x86 for now but i was thinking to upgrade to Vista Ultimate x64 and as I see I can't handle it with vlite. :angry:

Share this post


Link to post
Share on other sites
please reboot before reinstalling vLite!

I've tried that too. No effect. I also tried to disable the antivirus and the virtual drives but it doesn't want to work :unsure:

I know it's not the program's fault. I've tried it on both vista and xp on my system and i always get the same error even with different versions of vista :(

Edited by Valerys

Share this post


Link to post
Share on other sites

sorry, I have no idea. reinstalling the driver always worked for other. But I have no idea why it fails for you.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I have the same issue.

Vlite is running on Windows XP (32 bit), all SPs installed.

I have tried to re-install vlite, after trying to install x64>wimfltr.inf... (as I have a dual core machine and would like Vista to be 64 bit)

since it didn't work I re-installed vlite, and then installed x86>wimfltr.inf It didn't work either.

BTW, vlite crashes immediately after selecting the Vista version (Vista Business in my case).

What is the difference between VistaBusiness and VistaBusinessN? I have tried both but neither works.

Edited by luismurbina

Share this post


Link to post
Share on other sites

for a 32Bit XP you must use the x86 driver. After vLite crashes you MUST restart your PC. The error also occurs when a tool like opens the INstall.wim and crashes. Now there is an open handle and this will cause this error when you now start vLite again.

Share this post


Link to post
Share on other sites
for a 32Bit XP you must use the x86 driver. After vLite crashes you MUST restart your PC. The error also occurs when a tool like opens the INstall.wim and crashes. Now there is an open handle and this will cause this error when you now start vLite again.

Is there any way to get rid of the open handle? How can I resolve this? Thanks...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...