Jump to content
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

MSFN is made available via donations, subscriptions and advertising revenue. The use of ad-blocking software hurts the site. Please disable ad-blocking software or set an exception for MSFN. Alternatively, register and become a site sponsor/subscriber and ads will be disabled automatically. 


acsterf

Problems removing WMP and WMP 6.4

Recommended Posts

Hi guys!

I am creating my nLite version of Win XP SP2 Pro but some problems are occurring. I've removed WMP, WMP 6.4 and tried with and witout WMP compability. In both ways when my ISO is installing in a virtual machine (MS Virtual PC 2007) I get the error #1. If I click OK it ignores and keep the process.

post-136962-1198779139_thumb.jpg

After that, when doing the first logon, the error #2 appears.

post-136962-1198779392_thumb.jpg

When I click OK the error #3 occurs.

post-136962-1198780107_thumb.jpg

Why I can't remove logagent.exe since WMP is removed? And why this other errors are happening?

Thanks!

LAST_SESSION.INI

Edited by acsterf

Share this post


Link to post
Share on other sites

what u show here is that u integrated wmp 11 and u removed wmp and wmp 6.4.......

thats dumb cause it will cause u that errors. if u integrate wmp11 dont remove that 2.

or if u want to remove wmp completely ...dont integrate wmp11.

Share this post


Link to post
Share on other sites
what u show here is that u integrated wmp 11 and u removed wmp and wmp 6.4.......

thats dumb cause it will cause u that errors. if u integrate wmp11 dont remove that 2.

or if u want to remove wmp completely ...dont integrate wmp11.

Sorry but I'm a little confused. At this point of my project I am not integrating anything to my ISO, just removing things, starting from "Remove Components" task. So where this WMP 11 integration is happening?

Thanks!

Edited by acsterf

Share this post


Link to post
Share on other sites

u tell me......

in this picture it shows that setup is executing wmp11.inf which is a part of wmp11 setup

litexpv31error2yh6.th.jpg

so if u say u didnt integrate wmp11 then it means u use a xp source that came with wmp11 integrated.

Edited by boooggy

Share this post


Link to post
Share on other sites

It sounds like you're using an already altered source. Re-copy your source files from your original installation disc.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ya what Arie said.

Sorry but I'm a little confused. At this point of my project I am not integrating anything to my ISO, just removing things, starting from "Remove Components" task.

This is true but you must be already using a Windows XP source that has had WMP11 integrated into it in the past?

I can confirm without doubt that nLite does not throw up those errors if you remove WMP9 and WMP6.4 on a normal (just SP2 or with all hotfixes) install source.

Share this post


Link to post
Share on other sites

boooggy, Arie and LeveL, this really makes sense. I'm using a downloaded version that already contains the last updates and fixes until October, applying the key of my OEM version. So probably it has WMP11 integrated too.

Do you know how can I slipstream it?

Thanks!

Share this post


Link to post
Share on other sites

too complicated

u need an original xp sp2 cd that doesnt have wmp 11 integrated.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×